SEMESTERSTÄNGT

Jahapp, nu var det dags. Det är den här tiden på året igen.

Det är dags att stänga för semester här på bloggen, efter omröstning där ni ville mest av allt att youtube och instagram skulle hålla igång. Så bloggen (som faktiskt är mest jobb med eftersom det är varje dag) får vila fram till Augusti. Jag kommer kanske uppdatera med något inlägg då och då, men isåfall kommer jag säga till på Instagram (storys) så att ni inte missar något.

Tanken är framåt att minska på antalet inlägg här, eftersom mina andra kanaler växer fortare och ger mer respons. Bloggen kommer sakta men säkert utvecklas till en mer fakta/inspirations-baserad plattform där man kan söka efter det man undrar och där jag publicerar när jag har något NYTT att säga. Dvs nya hårfärger, produktrecensioner, tekniker etc. Inte för att jag MÅSTE. Och jag kommer uppdatera er varje gång det kommer ett nytt blogginlägg, på Instagram. 

Babblar jag nu igen? Hängde ni med på upplägget?

Hur som helst så önskar jag er en fantastisk sommar och semester/lov.
Jag kommer hålla koll på kommentarsfältet så alla frågor kommer fortfarande besvaras som vanligt, annars når ni mig på mail dagligen (alice@colorsofwonderland.se). 

Kommentera

Ett svar på ”SEMESTERSTÄNGT”

  1. Jag är ju en bloggälskare så jag kommer att sakna dig men du är väl värd att få vara ledig såklart!
    Hoppas du och din familj får en underbar sommar med massor av tid med varandra ??
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.