Peela din hårbotten och multimaska ditt hår

Här är dagens youtube-video som handlar om att peela sin hårbotten och multimaska håret (ja precis som med ansiktsmasker).

För er som har problem med hårbotten är detta är VÄLDIGT bra sätt att få lite lindring. Och som jag säger i videon med så behöver ju olika delar av håret olika saker, varför envisas vi då med att bara ge det en sak? Ni ska inte känna att detta ska göras varje gång, utan ge håret en ordentlig omgång kärlek då och då, efter behov. Ni kommer verkligen bli glada att ni gjorde det!

 

Kommentera

4 svar på ”Peela din hårbotten och multimaska ditt hår”

 1. Hej, gillar din blogg och kanal jättemycket, får så mycket bra tips! ska testa detta för min hårbotten som lätt blir sådär kliande och flagnande. Jag bor i Stockholm och skulle vilja testa produkter från Icon, men såvitt jag vet så säljs de inte online och jag kan inte heller hitta återförsäljare, vet du om de säljs någonstans i Stockholm, då jag väldigt gärna vill testa Icon shift och hydration serien.
  Superbra blogg!

  1. Tack vad du är gullig! 😀 Det finns många salonger i Stockholm, om du vill kan jag leta upp närmsta i det område du vill handla. Skriv i så fall vart så frågar jag kontoret vart närmsta salong är 🙂 Annars vet jag sen tidigare att “theVENUE Esthetic” på Karlavägen har icon, även COMB nära odenplan. Men jag letar gärna upp fler salonger om du vill 🙂 Tusen tack för din fina kommentar <3

   1. Jag bor precis utanför Stockholms innerstad så kan lätt ta mig in till salongerna du nämnde, om det skulle finnas någon salong på Södermalm så skulle det vara bättre, annars går det ju alltid att åka lite längre, tack för svar 😀

 2. Hej, gillar din blogg och kanal jättemycket, får så mycket bra tips! ska testa detta för min hårbotten som lätt blir sådär kliande och flagnande. Jag bor i Stockholm och skulle vilja testa produkter från Icon, men såvitt jag vet så säljs de inte online och jag kan inte heller hitta återförsäljare, vet du om de säljs någonstans i Stockholm, då jag väldigt gärna vill testa Icon shift och hydration serien.
  Superbra blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.