Pappa 50 bast

Idag ska vi eller har vi precis överraskat min pappa som fyller 50. Det känns så himla konstigt att ha en pappa som är 50 år. För mig har han alltid varit ungefär 40. Men det är ju orimligt när jag ju faktiskt fyllde 30 i år.

Lite rolig kuriosa är att på min pappas sida har man fått första barnet när man är 20 år, jag var den första som bröt den traditionen. Min farmor är alltså 70 och min gammelmormor är alltså 90.  Så coolt!

Morfar & Molly

Han är den bästa morfar man kan tänka sig. Han tar med Molly på äventyr jag aldrig hade orkat. Dom går på promenader, bygger fågelhus, fikar, målar av varandras händer och gör pruttljud med munnen. Hon blir alldeles stollig när hon ser honom och han blir nog också det, även fast han inte visar det lika mycket.

Grattis pappa!

 

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.