← Tillbaka till allt om hår

YOUTUBE TUTORIAL – balayage · 2018/01/19

Jag har gjort en mycket grundlig tutorial åt er på Youtube, ni kan klicka här för att komma till den eller skrolla längst ner i inlägget för att se den direkt.

Sophia som är hon med det magiska håret var så himla snäll och skickade bilder till mig dagen efter så man fick se allt i dagsljus, denna makeover gjordes nämligen i mellandagarna så ljuset försvann långt innan vi hann klart.

IMG_2003

Förebilden är egentligen hemsk enbart på grund av vårat ljus som gör det så himla gult. Sophia är nämligen samma tjej som den här. Som ni också ser är det en väldigt bra och mild utväxt på det hela. Hon ville ha MER av det blonda som vi skapat sist, och denna gången valde jag därför klassisk balayage. Den teknik som jag oftast använder och som jag visar i videon är en som jag själv filat länge på. Jag har hämtat inspiration från youtubevideos, instagram och bloggar. Jag har hittat saker jag gillar och saker som helt enkelt var för osäkra och sen lappat ihop allt till en egen. Den är numera min go-to, precis som du säkert har en tröja eller ett par jeans i garderoben som du VET alltid sitter snyggt.

IMG_2018

Det är SÅ vackert med dessa skiftningar.

IMG_2021 IMG_2029

IMG_2035 IMG_2038

Som om det inte vore nog så har människan världens snyggaste ögonbryn till detta blonda svall. Fick en fråga på Youtube om man passar i blont om man har mörka ögonbryn och helt ärligt, kan det bli mer exotiskt än så? Älskar!

IMG_2039

Världens bästa tjej verkligen.

 

Här kommer videon och under hittar ni hennes egna bilder.

2 Responses to “YOUTUBE TUTORIAL – balayage”

 1. Fatima

  Liite trist för oss som redan följer dej att du måste komma upp i ett visst antal följare för att lägga upp vissa videos :(

  Svara
  • Alice

   Förstår det! Men det är samma teknik som alla företag använder. Promota mig så får du x ❤️
   Det kommer snart ska du se ?

   Svara

Leave a Reply