← Tillbaka till allt om hår

Veckans hår · 2015/09/28

Vilken vecka hörrni, och vilken avslutning på den! Det kom så många människor på invigningen, jag blev så rörd av allt engagemang och stolt över min salong och mina kollegor. Så otroligt kul att få kicka igång hösten på detta vis!

Men nu ska vi kika på förra veckans hår, eller några av dom.

 

En kund som ska utomlands och gifta sig ville ha tips på en enkel uppsättning hon kan göra själv. Detta var vad jag kom fram till! Jag tror att den kommer komma som tutorial om det är någon som är sugen på det… Men hur fint är det inte? Kan inte bestämma mig för om jag gillar den bäst med eller utan blommor. Jag visade även denna uppsättning på invigningen för att visa hur enkelt och snabbt det går! Jag älskar den!

IMG_8834

 

Sen fick jag äran att rusta upp Lina! Hennes hår varit nere på botten (ALL kebelo är borta) och nu uppe på toppen. Kolla bara! Jag har länge velat göra detta på henne, nu äntligen! Så fint med mörk botten, chokladbrun på längderna och gyllene toppar. Lina är frekvent användare av kebelo, så när hon gått för länge utan (läs- jag gravid och mammaledig) så blir det som vänster bild. Inte så kul! Det krävs mycket mer styling och tid för att få håret slätt och fint. Så gissa om hon längtar tills vi ska göra det igen..!

Jag glömde förebilden, men min fina Åsa fick lite mer eld i färgen lagom till höst. Det var ett kärt återseende efter fem månader isär. Jag chansade hej vilt faktiskt för jag hade fått nya färgnyanser, men inga färgprover. Men med erfarenhet i ryggen så har man ett litet hum om hur det kan bli. Jag älskar resultatet!  Ni har sett henne i tidigare “veckans hår” och numera ser hon ut såhär:

Paula fick också en upprustning. Det har länge gått mot ljusare tider men nu kände jag att det var dags att förändra. Hon kan inte ha för varma färger så jag valde en kall kopparfärg (inslag av lila) och en kall brun mot botten. Det blev så himla bra och levande, tycker ni inte?! Hon är en av få som inte kommer tillbaka med guld/orange/rött i håret efter sommaren, utan hennes hår älskar att vara kallt. Grymt tacksamt!

Och, en förtjockning! Här är ett superbra exempel på att man inte behöver förlänga bara för man ska ha extensions. Eller att man inte kan ha extensions om man har tunt hår. Dumheter! Elsa älskar sina slingor och jag med. Det är bara ca 40 stycken men dom gör SÅ mycket för håret. Färgen är så himla fin och kall dessutom! Man ska aldrig nöja sig med annat än det bästa, Great Lengths är ett självklart val till detta!

Leave a Reply