← Tillbaka till allt om hår

Veckans hår · 2015/09/07

Det är SÅ skönt att vara tillbaka på golvet igen efter nästan fem månaders ledighet. Missförstå mig rätt, Molly är gulligast och bäst i hela världen. Men att gå från åtta olika personer att samtala med om dagen, till ingen som talar samma språk. Rätt tomt! Plus att det har kliat nåt fruktansvärt i fingrarna hela tiden, tack gode gud för vänner och familj som besökt oss! Nu jobbar jag måndagar och tisdagar innan vi sakta men säkert trappar upp till heltid. Ni är många som mailat och velat ha tid, nu kan ni maila och FÅ tid. (Alice@colorsofwonderland.se)

 

 

IMG_8535

Min syster med det orättvist långa och tjocka håret. Hon har varit tålmodig och länge velat bli ljus, jag har sagt nej, givit efter och sen sagt nej igen. Nu kände jag att jag inte kan stå emot mer så med Khloe Kardashian som förebild gå vi nu mot ljusare tider och med ett mål att ha en underhållsfri färg, får hennes egna får stå som grund. Vi kommer alltså börja bygga en balayage-färg med mörkare (egen hårfärg) botten. Med denna färgteknik kan man gå mycket längre mellan besöken med och eftersom jag jobbar så sällan nu så är det att föredra! Snygg, även utan mig.

Detta var faktiskt min första “officiella” kund och jag kunde inte startat bättre. Hårförlängning, Great Lengths, 50cm. Vilken skillnad! Sånt här gör verkligen att hjärtat hoppar så många fler skutt och kunden blir minst 10 stolta centimeter längre. Jag döööör av avund. Jag vill också bli brunett med massa olika skiftningar i håret!

IMG_8605

Jag fick även äran att göra en lätt uppsättning till en brölloppsgäst på lördagen. Hon har inte färgat utväxten på länge och detta var en alldeles ypperlig frisyr för att dölja sådant. Så enkel, men så vacker.

 

 

Leave a Reply