← Tillbaka till allt om hår

Veckans hår · 2015/03/23

Näst sista veckan bjöd på mycket roligt! Jag njuter mer än någonsin av att färga och skapa och prata med mina kunder. Nu är det två dagar kvar. Tisdag och Onsdag. Det är fullkomligt overkligt!

 

ombreDen här tjejen ska gifta sig i sommar och nu var det dags att hitta färgen som ska få alla att vända sig om i kyrkan. I en uppsättning är det kul om man får lite dimension och då gäller det att jobba med olika färger och skiftningar. Jag personligen gillar en mörk grund och ljusare längder, då blir det ett djup och uppsättningen sticker ut och syns! Som ni också ser så skiftar färgen lite olika i olika ljus. Perfekt!

 

balayageNi såg henne i ett inlägg förra veckan och nu får ni se lite fler bilder. Detta är balayage-teknik och jag älskar hur den lyfter fram det bästa hos min kund. Det är viktigt att sköta sig med inpackningar osv för att längderna inte ska se torra ut, när de är såpass mycket ljusare än botten. Välskötta längder gör hela skillnaden! Och hallå, hur söt är inte hon? Belönad med både bra hår och utseende. Avundsjuka!

 

kortEn rejäl förändring! Tidigare har vi gjort slingor varannan gång och klippt varje. Med andra ord inga drastiska åtgärder. Men nu var det dags! Av med allt hår, och i med färg. En frisyr att leka med! Det var väldigt roligt att få klippa av såpass mycket hår och se frisyren växa fram suggestivt. En helt ny tjej!

 

orangeombreDen här färgen ligger mig så varmt om hjärtat att jag knappt finner ord. För ett halvår sen var hon ljusbrun/blond. Sen testade vi lite mer färg och sen brakade det loss. Spärren släppte och vi gick bananas! Detta är elumen som jag pratat om tidigare. En helt otrolig färg, mycket glans och många olika crazyfärger (och icke-crazy). För att inte tala om hur bra hon passar i den här färgen. Ibland kan man inte förstå hur en kund någonsin kan ha haft en annan färg. Eller överhuvudtaget vara född med en annan färg. Det är ju såhär hon ska se ut!

Det är inte säkert att ni kommer få så här många bilder på måndagar hädanefter, fram tills jag börjar jobba igen. Men jag kommer sakta men säkert gå igenom lite äldre blider. Glöm inte att lämna en kommentar!

Bilderna hittar ni här. Gå med i facebookgruppen så missar ni inga uppdateringar.

 

Leave a Reply