← Tillbaka till allt om hår

Veckans (koppar) hår · 2016/12/22

Året börjar lida mot sitt slut och denna veckan struntar jag helt i kameran. Jag har inte tiiiid! Jag slänger ihop en go komplott till er här så ta en kaffe och njut av alla dessa fina hår som nu kommer!

BU! Alltså Linda… Hennes hår tillhör den torra kategorin och nu har vi dokumenterat morgonfrillan tror jag… Älskar! när det blir såna här före-bilder för då framstår jag som värsta geniet. he he he. Sen färgade jag lite tokigt, med tupering (hallå det kommer en tutorial på den här tekniken efter nyår) och tryckte i koppar som man inte kan se…. Så jag släpade med mig fina Linda ut för att se hur färgen magiskt förvandlades i våra fina solstrålar (not) (hallå bor i Göteborg).

Kan ni helt allvarligt förstå vilken skillnad ljuset gör? Det är så tyyyyyydligt i kopparfärger. Det kommer fler såna längre ner. Men hur som helst, så så så så så så fin blev hon!

img_0282


img_0288

Nästa är Mikaela med världens mest fantastiska hår. Det är långt tjockt…. nej vet ni vad, jag har kärleksförklarat hennes hår SÅÅ många gånger i den här bloggen så vi hoppar rakt till slutresultatet för det är så FINT! (det är den här som det kommer video på)

img_0313

Jajajajajajajaaaa! Eller hur? Så fint. Älskar frampartiet mest av allt som ramar in hennes ansikte så bra.


Nästa tjej är Anna-Lena som jag ääääälskar att färga. Ni såg henne si en youtube-video för ett tag sen där vi tog hennes från blond till koppar-balayage och hon blev urtjusig! Nu har kopparna tvättats ut och det var dags för MER. Så jag färgade in botten lite och sen fyllde på med koppar i längderna. Men ni ser ju! Ute vs inne. Så fint!!


 

Jaha det blev bara koppar insåg jag nu… Ser ni röda tråden den här hösten? hihi.

Jag hoppas ni är nöjda med 2016, jag har gjort så gott jag kan. Jag kommer summera året i en video tänkte jag, förra året gjorde jag text-versionen men vi provar youtube detta året så får ni utvärdera sen!

Men det tar inte slut nu, alltså. Det kommer mer! Vill bara påminna er om att det är typ TIO DAGAR KVAR av 2016. Sjukt!

puss och kram

Leave a Reply