← Tillbaka till allt om hår

Veckans hår · 2016/10/28

Jag ligger lite efter med att visa er massa hår så nu kommer ett samlat inlägg till i gammal anda!

Linda här ville ha en förändring. Det var hon som hade rosa toppar för några veckor sen, men nu ville hon ha en ny förändring. Framförallt så var hennes hår i stort behov av klippning efter en lång resa i Indien… Jag klippte och målade och tonade! Jag tycker helheten blev så annorlunda, mycket friskare och coolare.

Jag gjorde övergången så långsam som möjligt, så det ser nästan ut som hon är lika ljus överallt, men ögat luras! Kolla här:

Rätt stor skillnad ändå! Ljuset inomhus är ju hemskt… Men ni hajjar grejen! Jag tror det kommer ta lång tid för henne att vänja sig vid såpass mycket kortare hår, men jag älskade det DIREKT!


Detta är vad vi i min bransch kallar för en color correction. Det är helt enkelt en förbättring av färgen, inte någon jätteförändring. Vi flyttade upp det ljusa lite, tonade lite och klippte lite toppar. Jag tycker det blev mycket finare och fräschare! Stylingen gör ju också väldigt mycket… Jag ska visa er hur mycket styling kan göra, från ett tidigare besök av Michaela, då vi bara klippte topparna.

E ni med mig på vad jag menar? Tänk på det nästa gång det känns som ni inte kan stå ut tills nästa bokade frisörtid, lite styling kommer underlätta!


 

Det var de hele för denna gången! Säg till om ni gillar före/efter bilder så fixar vi självklart meeeer…

 

 

Leave a Reply