← Tillbaka till allt om hår

Veckans hår · 2016/09/17

Jag vill bara förvarna er, om ni har ett svagt hjärta ska ni nog inte läsa detta inlägg. Jag hade nästan andnöd när jag var klar med att redigera ihop bilderna (OBS jag redigerar inte BILDERNA med ljus eller kontraster, jag sätter bara ihop dom sida vid sida) och mitt hjärta var nästan som ett stort blåmärke. KÄRLEK på bild kommer här. Beredd?


skarmavbild-2016-09-11-kl-13-39-47

Ser ni detta? Det är ingen dröm, jag lovar. Det är ETT ROSA HÅR ni ser! Linda frågade mig om vi kunde lägga en färgbomb (ICON playful brights) i hennes hår nästa gång vi ses. SJÄLVKLART! Det är så roligt när ni vågar tänka utanför boxen och ösa på med färg. Hon ville ha rosa helt klart, my kind of girl, och jag fick blanda ihop en egenkomponerad variant. Rosa blir inte alltid rosa i håret, och frågan är VILKEN ROSA du vill ha. Ska den ha varmare underton, kall, åt det lila hållet eller mer aprikos? Vad finns i ditt hår från början då? Ask eller guld? Jobbigt va?

dsc01502

Jag släpade med mig Linda ut i den sista solen vi hade den dagen för att hinna få någorlunda bilder, men som vi båda sa. Det GÅR INTE att fånga denna färg på bild. Det var en underbar ton av rosa. Det såg ut som en glass, en drink, allt möjligt gott du kan tänka dig. Hon var riktigt nervös i shamponeringen kan jag lova, det såg otroligt färgstarkt ut först. Hon skulle gå på semester och därför vågade hon alltså, men ingen vill vara punk-rosa just nu ändå. No worries. Hennes hår ville faktiskt inte ens ta åt sig färgen först, så jag fick kämpa på med en ny blandning. Och som ni ser, slutet gott!

dsc01495

Jag är så kär i detta håret! Som hon sa själv, detta kan man med gott samvete ha även på jobbet, any day. Först var tanken att HELA håret skulle vara rosa men jag ändrade mig halvvägs. Jag tror ombre är bättre. Och det var så mycket bättre! Vad tycker ni? Visst blev det så himla fint? Någon mer som vågar sig på lite färg nu kanske..? Pretty please?


Om det är någon man kan lita på, att våga färg, så är det Emily! Jag fick avsluta veckan med denna underbara individ och det gör mig alltid varm inombords. Ni har sett henne förr, hon är rödare än rödast och vad som förvånar mig mest är HUR RÖD hon är när hon kommer tillbaka. Trots att det gått många veckor över tiden denna gången, OCH en sommar bakom oss. What?

skarmavbild-2016-09-11-kl-13-41-10

Denna gång beslutade vi att lägga lila i botten och även om det inte syns på bild på var det LILA. Mörk lila alltså. Sen mötte jag upp det med röda längder eftersom ALLA mår bra av rött och vi ville inte över ge det.

emily1

Inomhus – utomhus. Seriöst. Hur snygg får man bli? Vi gjorde en ghd aset och jag filade vidare på min nya teknik… Kan någon gissa? Emily du får inte avslöja!

emily2

Det säger vi nästan varje gång, men det är helt otroligt vad denna färgen är RÖD. Det ser nästan ut som man lagt på ett filter! Jag älskar den. Det är Elumen! Såklart.

skarmavbild-2016-09-11-kl-13-43-23

Stor skillnad ändå, trots små små förändringar.

 

Ge mig era tankar och funderingar! Vad tycker ni?

Tack för denna vecka

aliceout

7 Responses to “Veckans hår”

 1. Gudrun

  Jag säger bara EN sak: WOW!
  Nej, jag kan inte låta bli att säga nåt mer. Helt otroligt så fint du får fram färgerna. Synd att du är så långt borta. Annars hade jag kommit till dig för att få lite färg o liv i håret. Jag är förvisso en fegis, men EN sak vet jag: hår växer alltid ut igen, så skulle jag inte gilla det så tar det inte ett helt liv att återställa. Men tror inte att det skulle vara risk att inte gilla det du gör. Båda tjejernas hår blev såååå fulla av liv!
  Jag förstår till fullo att du blev kär i håret. Skulle jag också blivit.
  Keep on going, girl! You belong to the best of the best of the best!!!

  Svara
 2. thatswedishmama

  Alltså, blir så otroligt sugen på typ aprikosrosa hår när jag ser det här!!! Kommer ihåg att vi skämtade om det men jag tycker det är så himla fint <3
  Måste också tillägga att dina YT-videos är så bra, så lugn röst att lyssna på och bra variation på ämnen :)

  Svara
  • Alice

   Tack! Jag tycker absolut du ska prova, Linda var jättenervös innan men trivs som fisken nu! Går väldigt bra ihop med lite beiga/guldiga toner i håret. Do it! 😀

   Svara
 3. Evelinn

  Åh vad fint det rosa blev! Jag färgade håret verkligen rosa för ca en månad sen men nu har jag alla rosa nyanser man kan ha. Så det är inte alls snyggt längre men det är snyggt om färgen håller och att man passar i den. Om du har sett directions rosé red så var det den färgen jag hade, en snygg färg verkligen.

  Svara
  • Alice

   Det är ju ofta så med dessa färger, dom måste vara nyfångade jämt. Kan rekommendera elumen hos en frisör om du någon gång vill ha ett lite mer hållbart resultat :)

   Svara

Leave a Reply