← Tillbaka till allt om hår

Veckans hår · 2016/09/12

Måndag! Det vet ni ju, varför måste jag alltid påpeka vilken dag det är…. Du kanske är här och läser en annan dag, du kanske är här ett år senare! Vem är du och hur ofta kollar du på min hemsida?

Du som är bekant med rutinen och är här måndag den 12e september är garanterat nyfiken på vad som hände förra veckan, kanske har du smygkikat på instagram där jag lägger upp dom samma dag det hände. Kanske har du hållt dig från att tjuvkika, precis som julafton. Man vill veta men ändå inte. Låt oss inte dra ut på det…


Förbered er på ett bildregn. Det kommer bara bli ett hår i fokus på detta inlägget för att jag kan inte bestämma mig för vilka bilder jag ska posta, så det blir alla!

Anna har håret deluxe, jag har en till som har ungefär samma tjockek och mängd och längd, men det är diskbråck deluxe efter dessa två. Jag vill dock tillägga, TOTALLY WORTH IT. För det blir ju så bra och man blir ju så avundsjuk.

Såhär såg Anna ut efter 6 månader utan mig.

anna1

Ni ser ju tydligt att det är ganska mörk och mycket utväxt, men balayage funkar allra bäst på lite längre utväxt. Om det ska bli riktigt bra! Så jag gillar detta utgångsläget. Det är ganska gult också efter en utomlandsresa och att det gått såpass lång tid. Oftast brukar jag vilja att mina blonda kunder kommer mellan besöken för att fräscha upp den blonda färgen bara, men det är ju givetvis frivilligt!

anna2

Såhär blev det alltså efter! Detta är fortfarande inomhus men jag ville visa övergången och skiftningarna. Det kan kännas som att man gjort folieslingor när håret bara ligger platt mot huvudet och man ser det framifrån, men håller man upp det så ser man hur djupet från botten kommer igenom och det blir ett helt annat spel. Jag har tonat håret i två steg också, eller nyanserat som många gillar att säga. En färg mot botten för att dom slingorna blev kallare i sig själv från början och en för att neutralisera det gula i dom redan ljusa längderna.

anna3

Det är såååååååå fint! Ibland gör jag en blonderingstvätt på längderna om jag upplever att dom blivit matta eller fått fel nyans. Ibland kan man inte bara tona över allt, det måste bort pigment först. Då tvättar jag bort dom med svag, svag blekning och stoppar tillbaks rätt pigment. Då slipper man slinga längderna och därmed slita på dom så mycket.

anna4

Skiftningarna utomhus! Hallååååååå, någon mer som vill ha denna färg eller? Jag älskar spelet mellan alla nyanserna.
anna5

Dessa bilder är tagna på samma ställe men ser ni skillnaden..? Det har att göra med att solen kikar fram ibland. Ser ni hur mycket det kan skilja på en färg beroende på vart du står i vilket ljus? Vi ska prata mer om detta snart!

img_2027-kopia

Det hela! Visst blev det stor skillnad? Vi gjorde en ghd aset också såklart, för att den är så himla bra! Jag håller på att utveckla en ny teknik där, så stay tuned. OM den är bra så kommer jag dela med mig GIVETVIS. Jag är här för er!

skarmavbild-2016-09-11-kl-12-13-53

Så avundsjuk! Ge Anna lite kärlek i kommentarerna!

 


Minns ni hur jag sa bara ett hår? Jag ångrade mig, ni ska få en sneek peak. Jag och en kund har påbörjat ett projekt och ni ska få vara med hela vägen. Vi började i tisdags. Ni kommer bara få se två bilder som är före och första steget. Det hela kommer få ett eget inlägg med tusen moralkakor. Haha. Okej, nyfikna än?

whaaaaaaaat… Vad ska hända här tro?


 

Tack för idag hörni, ses imorgon igen!

aliceout

6 Responses to “Veckans hår”

 1. Tin

  Vilket drömhår Anna har! ?
  Och färgen! ?

  Svara
 2. Elsa

  Vad fin hon blev!!

  Svara
 3. Madeleine

  Hej Alice! Nu ska jag ta mig tid att kommentera. Kul att du är tillbaka. Du är så grymt duktig!! Önskar att jag inte bodde så långt bort annars hade du lätt fått göra underverk med mitt tunna risiga tråkhår :) Jag kikar in här några gånger i veckan för tips och inspiration eller bara för att beundra alla vackra hår. Jag har tvillingar som är några månader yngre än din tjej samt en 3,5-åring så jag längtar efter egentid och frisörbesök haha.
  Trevlig helg!

  Svara

Leave a Reply