← Tillbaka till allt om hår

Veckans hår · 2015/11/23

Denna veckan får jag verkligen skämmas… Jag har bara fotat en kund…… Helt ärligt så har jag jobbat mindre också, tog ledigt en dag extra eftersom det är mycket med huset nu. Vi har köpt ett nytt i alla fall! Är ni intresserade av att följa husrenovering/flytt/kaos?

Nåväl, för att hålla sig till ämnet så kan jag nästan lova att ni ändå inte kommer bli besvikna. Veckans sista kund, Sara, fick vääääärldens finaste hår. Alltså, världens finaste. 

Här är före-bilderna. De tre första är efter att vi tagit ut hennes extensions som suttit fint i sex månader. Vi har inte ens färgat det sen hon satte i dom. Hur fantastiskt är inte det? Snacka om valuta för pengarna. Men sen färgade jag in hela håret i en jämn färg. Jag visade henne löshåret som såg GRÖNT ut i vårt ljus inomhus, så jag ljuger inte när jag säger att det var en kamp mot klockan. Det blev mörkare och mörkare utomhus……… Jag ville inte behöva ursäkta mina mobilbilder IGEN utan ville verkligen få till en bra bild. Det här är dessutom första gången jag lyckas ta en före-bild på Sara. Vi konstaterade att det beror på att vi alltid pratar så mycket och har så roligt, att vi helt enkelt glömmer bort. Vi har så roligt och det är rena rama semestern att ha henne i stolen!

Okej. Ni vill se hur det blev. Kan vi få lite trumvirvel tack?

Ser ni? Jag hann precis med den sista solen och kunde knappt tro mina ögon. Om jag blivit avundsjuk på mina kunder förut, så tog det här priset. Alla skiftningar och spel i håret ni ser, är Great Lengths extensions. BÄSTA håret på marknaden och dom slutar aldrig att förvåna med hur BRA det blir. Jag är stum! Visst smälter det ihop så fint? Man kan aldrig gissa att hon har extensions.

Avslutade med att locka håret med min ghd platinum, som ni ska få veta mer om en gång…

Kolla!

Skärmavbild 2015-11-20 kl. 20.49.20

 

Vad tycker ni? Glöm inte att kommentera!

2 Responses to “Veckans hår”

  1. Emily

    Very nice pictures.

    Svara
  2. Emily

    Gorgeous looks!

    Svara

Leave a Reply