← Tillbaka till allt om hår

Veckans hår · 2016/09/26

Förra veckan var jag ju alldeles upptagen av mitt eng hår, men det brukar ta två timmar sen är jag inne i det. Så vi börjar med MIG!

Vad tycker ni om mitt hår? Nog pratat om mig, jag ville bara visa!


Förra veckan fick jag klippa av Sandras hår. Hennes hår är lurigt! Det är ett glashår, det är fullt av virvlar och det är jättetjockt baktill. Nu har hon dessutom fött barn (andra barnet) och tappar hår. Det behövde klippas av! Så, sagt och gjort. Kolla vad snygg hon blev!

Färgen förtjänar lite av uppmärksamheten ändå, jag lade en bottenfärg och en toning på längderna och helheten är ett faktum! Stylingen är pricken över i här, tycker ni inte?

skarmavbild-2016-09-26-kl-09-26-36


Sen har vi Julia som är såååå duktig, hon lyssnar och gör verkligen som jag säger. Det har verkligen givit resultat. Hennes hår är ett riktigt trollhår från början, som förstärkts av att ha egen brunn. Det har varit så torrt och risigt så det har varit omöjligt att borsta till och från. Sen har hon fått boot-camp-instruktioner av mig och därefter har det bara blivit bättre. Nu har vi visserligen bara färgat utväxten och klippt en liten bit på topparna, men hennes hår är så fint nu. Jag blir så stolt! Juste, vi gjorde ghd också, det har hennes hår verkligen älskat!

Visst är det bra att man kan göra balayage en gång och sen bara färga utväxten? En gång blir det ett jätteprojekt som håller i all evighet. Super!


Sen har vi en ny kund som hittade mig via instagram (colorsofwonderland) och bara ville klippa. Det är inte många jag “bara” klipper men detta var en liten utmaning i sig.

Catrin har varit väldigt missnöjd med sin förra klippning då hon bad om en rak linje där bak men ändå fick hon en rund. Tråkigt! Så nu klippte vi spik-rakt och klippte UR massor. För kvinnan har HÅR, det ska ni veta! Kanske i framtiden att jag får färga det också, jag hoppas…

Sen stylade vi med en stor locktång och raka toppar. SÅÅÅ snyggt! Detta är verkligen stylingen som gäller nu, det har ni hajat va?


 

Vad tycker ni om veckans hår? Salig blandning va?

 

 

 

2 Responses to “Veckans hår”

 1. Elsa

  Hej Alice!
  Jag har ledsnat på att färga håret. Det blir aldrig riktigt som jag vill ändå och jag har aldrig tid att underhålla färgen. Jag har en rätt fin egen färg, typ mellanmörk cendre.
  Men hur gör man då så att man får ett glasigt härligt hår? De flesta ofärgade hår faller ju liksom lite platt. Har inte så mycket dimension och ser gärna lite ovårdade ut.
  Just nu har jag färgpigment kvar (från april) som hjälper mig men det kommer ju växa ut/tvättas, blekas ur.

  Jag vill ha ett wow-hår, fast helt utan att färga.

  Tilläggas att jag har lockigt, frissigt, burrigt halvlångt hår – varvat korkskruvar med vågor ?? hjälp! ? Du är så grym!!

  Svara

Leave a Reply