← Tillbaka till allt om hår

Våga färg! · 2016/10/03

Jag vill bara visa er en pang-brud som jag har privilegiet att jobba med en gång i månaden! Hon heter Ella och hon är helt fantastisk. Hon har gått igenom hårda stunder i livet men inget knäcker denna lilla nöt. Hon är tuffare än tuffast och jag trivs så bra i hennes sällskap. Det som är absolut roligast (eftersom jag är frisör he he) är att hon inte alls är feg. Vi har nästan haft alla möjliga färger på henne nu, men vi återkommer till det röda hela tiden. Hon bär upp det så bra!

Och med det vill jag ju givetvis få fram en poäng. Var inte rädda för färg! Det finns inget som säger att man måste hålla sig till bruna eller blonda nyanser bara för att man inte längre än tonåring. Det är färg! Det är ett sätt att uttrycka sig på, inte att skapa rubriker eller vara rebellisk. Det är inte bundet till någon “stil” utan det är något som ska göra dig lycklig.

Visst är hon snygg? Jag tycker hon är en förebild i alla läger och så himla ball!

Jag har en fråga till er; Vad är eran favoritfärg och varför har ni inte den i håret? Vad är det för fördomar man har eller tankar om hur den färgen skulle påverka folk omkring dig? Jag är verkligen nyfiken, jag är ju själv inte marinblå i håret liksom..!

Kategoriserat under: Före/efter, Hår · Taggat med: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

2 Responses to “Våga färg!”

  1. Tin

    Vacker kvinna och wow vilken hårfärg! ?
    Jag är en fegis och håller mig till det bruna. Men kanske när jag blir gråhårig så börjar jag färga…

    Svara

Leave a Reply