← Tillbaka till allt om hår

Vad är lycka? · 2016/04/26

Lycka för mig är att vakna av mig själv, Molly, mitt jobb och att måla med ett finger på min sambos rygg. Frukost, apelsiner, solnedgångar och soluppgångar. Att höra regnet mot rutan när man ska somna. Middag med vänner, doften av nyklippt gräs, spontana grillkvällar och färska blommor. Att ordna babyshower för sin bästa vän, att överraska någon, att bli överraskad. Att gunga. Massor med bomull, folie och perfekta färger. Röda färger, blonda färger, bruna färger. Längtan till sommar, längtan till hösten, till våren och till vintern. Leva i nuet. Att ha en vän att sakna. Spontana pussar från Molle. Att vara naken, bada, måla tånaglarna och smörja in en torr hud. Bra kollegor, bästa vänner och en roadtrip ingen kan slutet på. Onepiece med kaninöron på. Sena kvällar, rödvin och en puss i nacken. Någon som lagar ditt brustna hjärta. Nya ljud, nya miljöer och bekanta armar som kramar om en. Pirret i magen, date night och taxiresan hem. Jordgubbar, en varm handduk och nya sängkläder. Att hålla handen. Att bläddra igenom en gästbok. Ett fint läppstift. Mätt mage. Ett glas vatten. Betalda räkningar, en promenad i solen, ballonger. En öppen spis. Kommentarer från er, komplimanger och bild på någon man tycker om. Nytt hem, utsikt och frisk luft. Att vara frisk. Sätta en låt på repeat. Dansa till den låten. Ett leende från en främling på gatan, att ge det leendet ett svar. Att förändra någons dag. Någon förändrar din dag. Färskpotatis. Dill. Klappa en katt. Solen.

Första pussen. Första leendet. Första snön. Första julen. Första tanden. Första födelsedagen. Imorgon blir Molly ett år. Det är lycka för mig.

lycka

Några biler är från pinterest, de flesta privata. Dela gärna med er av vad som gör er lyckliga!

4 Responses to “Vad är lycka?”

 1. Tin

  Ja ens barns första födelsedag är verkligen stort ? Hoppas ni får en fin dag!
  Lycka är livet som vi ofta tar för givet och alla vardagar som ju livet mest består av. Vi får inte längta bort dom och bara leva för helgen.
  Du är bra på att sprida glädje med din fina blogg Alice! ☀️

  Svara
 2. Linnea

  Lycka för mig är bl a ett lyckat besök hos frisörsalongen 😛

  Svara

Leave a Reply