← Tillbaka till Tips & inspiration

Två veckor · 2015/04/20

Det är två veckor kvar, igår. Det är väldigt lite tid och samtidigt så är det såklart helt omöjligt att förstå. Vad ska vi göra om två veckor? (eller två till kanske..) Hur är det möjligt? Ska vi få en bebis? Omöjligt!

Hursomhelst, bb-väskan är påbörjad. Vissa saker kan man ju inte packa redan nu! Jag är ofantligt kräsen med kuddar, så min egen ska med. Jag kan helt enkelt inte sova utan den. Jag har ingen aning om vad dom har för kuddar på bb, men hittills har jag aldrig hittat en kudde som funkar. Jag släpar med min överallt. Det sjuka är att det är den billigaste kudden du kan hitta på ikea. Men den formar sig perfekt efter mitt huvud. Har inte kunnat ha den under graviditeten, för den funkar bara om man sover på rygg, så ni kan ju fatta att jag längtar!!

Andra saker som inte går att packa än är ju tandborste, shampoo/balsam, amnings (för den lever jag i just nu) och godis.

Andra saker som ploppat upp under veckan är barnvagnen. Kommer vi verkligen vara nöjda med den? Vi har fått den av min mamma, hon har jättesmå barn. Alltså dom är tre och fyra år, dom yngsta. Så vi fick en vagn. Men min mamma är kort, och jag är lång. Min sambo är lång. Vagnen är låg. Stabil (vilket jag är petig med) men låg. Kommer vi få ryggskott varje gång vi ska plocka upp henne? Men högre vagnar, blir inte dom mindre stabila? För mig är det viktigt att kunna gå raskt utan att oroa mig. Vissa vagnar ser ut som dom ska välta bara man tittar på dom, eller står lite snett. Icke!

Vad har ni för vagn? Hur resonerade ni och hur blev det när det väl skulle användas?

Dessa är från Jollyroom

Jag hörde mig för i en barnvagnsbutik och det som förvånade mig mest var att man får sittdelen. Sen får man köpa till liggdelen. Men är det inte liggdelen man använder först? Vore det inte smartast om den ingick och sen köpte man till sittdelen?

Men, dessa är ju fina och allt, men ser ni hjulen? Först och främst, tre hjul? Hur stadigt är det? Och den andra, väldigt smal, hur stabil är den? 

Vi har mer nåt liknande den här, plus liggpåse då. Den kan man rucka på och gunga hejvilt utan att den välter. MEN man måste liksom fram eller bakdelen för att svänga. Vilket ju är lite jobbigare än roterande hjul.

image[7]

Vilse i barnvagnsdjungeln delux, men jag tänker så här. Funkar inte den vi har så köper vi en ny. Men just nu är det hemskt smidigt att ha sparat massa tusenlappar på ytterligare ett fordon.

Hjälp mig!

Kategoriserat under: Bebis&Barn · Taggat med: · · · · · · · · ·

One Response to “Två veckor”

  1. Emma

    Hej, jag har en fråga som jag undrar om du kan svara på i ett inlägg?

    Nämligen om man vill ljusa upp ett helt ofärgat hår, ska man bleka eller färga ljusare? Många säger att man inte kan färga ljusare, men det kan man väl så länge håret är ofärgat, eller? Vill nämligen slita så lite som möjligt på håret men ändå få den där sommarblekta känslan.

    Kan tillägga att jag hat blont/mörkblont (Sverige hår)! Tack för en grym blogg :-)

    Svara

Leave a Reply