← Tillbaka till allt om hår

Två tekniker, två lockar. · 2015/02/05

Det är dags! Vi ska ta reda på vad den stora skillnaden är egentligen, mellan att klämma åt toppen och rulla upp vs. snurra på håret i en tvinnande rörelse.

Båda är borstade med ghd paddelborste och jag har använt ghd Curl Hold samt ghd Curve soft curls. (Den största locktången.)

Upptvinnad, färdiglockad, hela sidan lockad och sen utborstad.

Upprullad, färdiglockad, hela sidan och utborstad.

Här ser ni dom bredvid varandra. Det skiljer en hel del på längden. Första bilden är när dom svalnar, andra är utborstad med paddel, de andra har jag dragit fingrarna genom det nån gång.

Det krävs lite mer jobb med den upprullade versionen, och att man inte rör sig för mycket. Det är jättefint när man vill vara extra glammig men då får man jobba mycket mer med borstning och spray för att få det att ligga stilla. De andra lockarna tycker jag är snyggast! Passar utmärkt både till vardag och fest. I detta fall är alla lockar tvinnade åt samma håll. Här ser du skillnaden mellan samma håll och olika håll.

Värt att nämna är också att min modell Sandra har världens tjockaste hår. Men då ser vi också tydligare vad som händer med de olika teknikerna. 

Känner du att det blev lättare att välja lockteknik för just ditt hår?

Kommentera gärna och glöm inte att gilla Facebook-sidan för att få uppdateringar!

Leave a Reply