← Tillbaka till allt om hår

Två hår · 2017/02/26

Jag har varit grryyyyyyyyyymt dålig på att fota de senaste veckorna, dels för att jag inte gjort några extrema saker, nästan bara bottenfärgerna, men också dels för att jag inte kunnat bära min väska och därmed kameran. Jobbigt värre! Men nu har jag fotat några stycken så det är dags att beta av dom lite..

Först ut är Emma som fortsätter göra hårförlängning för hon, liksom jag, älskar det så mycket! Jag har tagit ut mina nu och det är sååå tomt! (hade jag använt mig av smileys hade den fällt en tår)

Skärmavbild 2017-02-23 kl. 11.02.51

Som ni ser så är det ett ganska trött hår. Hennes hår mår INTE bra och flera olika anledningar men vi jobbar på det. På senare tid har hon tillochmed börjat ta till sig av mina råd och jisses vilken skillnad! Så jag gick med på att ljusa upp hennes hår något i länderna för att sen kunna göra det lite kallare. Sen satte vi i lite hår!

Skärmavbild 2017-02-23 kl. 11.03.01

Så fint, jag är så avundsjuk, vill ha tillbaka mitt långa!


 

Sen har vi finfina Malin som jag tror är inne på sin tredje gång hos mig. Hon sa i princip, gör vad du vill. Och jag tyckte rött. Ska bli spännande att se hur hon trivts i det när vi ses nästa gång!

Skärmavbild 2017-02-23 kl. 11.03.21

Malin har klassiskt frissigt hår och denna gången valde jag att lägga krut på en föning. Jag glömmer ofta bort rundborsten i natur-hår. Den är tyngre att jobba med men det blir så fina och mjuka hår när man använder den. Får nog bli en del i nästa månadsvideo…

Anyhoooooooo. Detta är min typiska “ombre” som ni är vana att se den. Jag gillar att ha brytningen där huvudet kurvar sig. Dels för att jag tycker det är mer hållbart och sen är det väldigt smickrande! OCH hallå, man får se mer av det röda. Älskar rött!

Vi tog ingen förebild, tråkigt nog, men hon var typ ljusbrunorange. 

Skärmavbild 2017-02-23 kl. 11.03.32

Faktum är att hår som är FÖNADE i sin form håller bättre än om man försöker göra det med platt eller locktång!

One Response to “Två hår”

  1. Alex

    Hej! Är nyfiken på vad du tycker om Hairtalk om det är nåt du ska ta in på din salong?:)
    Kram

    Svara

Leave a Reply