← Tillbaka till allt om hår

TUPERA MERA | före & efter · 2017/08/27

Den här underbara tjejen mailade mig innan sommaren och ville boka tid. Vi lyckades bara få till det EFTER sommaren och förra veckan var det äntligen dags. Jag vill bara förvarna er. Sitter ni ner? Det här är blow-me-away-kinda-hår.

IMG_0499

Hon är helt ofärgad och har sååå fint, långt självfall. Så vackert!

Jag, eller vi, tyckte att tuperingstekniken är absolut bäst för hennes hår och det finns egentligen två stora anledningar till det.

  • Hon är helt ofärgad, då är det bara att tuta och köra.
  • Hon går uppenbarligen inte så ofta till frisören, och vill kanske inte behöva ta hand om en utväxt.

Sen finns det såklart andra grejer att tänka på, men dessa två är viktiga avgörare!

IMG_0500

Och när trollmor har lagt de elva små trollen är det dags att skölja ut!

Jag har inte använt någon nyansering utan utnyttjat hennes egna färg för att skapa den perfekta nyansen. Lurigt va! Är inte vi frisörer helt tokiga i nyansering? Gör vi inte ALLTID det? Nix.

Såhär ser det ut i rakt tillstånd. Så mjuk och fin övergång och den klassiska ansiktsinramningen. Är ni intresserade av lite mer tekniska beskrivningar så kolla min youtube-kanal!

Vi pratade mycket om det här med naturligt hår. För mig blir det väldigt ambivalent. Jag älskar naturliga hår FÖR ATT det är roligare att färga. Men när det är färgat är det ju kört. Då finns det inte kvar.

Visst blev hon så himla snygg?

IMG_0520 IMG_0521Och den här stylingen tänkte jag visa er en dag. Har utvecklat tekniken med plattången lite. Vill ni veta?

Leave a Reply