← Tillbaka till Tips & inspiration

Tre veckor kvar · 2015/04/13

Igår var det tre veckor till beräknat datum. Jag räknar med två till, för att vara på den säkra sidan. Idag gick vi igenom förlossningsbrevet med barnmorskan. Eller riktlinjer kanske man ska kalla det.

Det är så svårt att veta på förhand hur man vill ha det. Jag vet bara att jag vill att allt ska gå bra och att jag helst vill slippa epiduralen. Men huruvida jag vill ha pepp, musik, information osv. Ingen aning! Jag brukar normalt sett vilja ha alla korten på bordet så jag antar att jag vill det då, men tänk om det är något drastiskt som händer och man egentligen bara blir skrämd av informationen? Then what?

Vi fick se en snabbis på vår lilla tjej, ryggrad och revben är ju hur tydliga som helst nu! Hon som i princip bara sett ut som en geléklump innan… Neråt låg hon och ansiktet ville hon inte visa. Så typiskt! 

Hur har ni gjort med förlossningsbrev? Hur blev det sen? Var ni nöjda med er förutsägelse? 

Och till ett annat ämne…

Jag kommer ju såklart dra ner på inläggen från det att hon kommer och en liten bit fram. Men har självklart tänkt förbereda en del inlägg. Frågan är bara vad ni vill att dom ska handla om? Kom med förslag och önskemål!  Läsarfrågor, vill ni veta hur man gör en fläta, hur man fönar, var hittar man gummisnoddar… Vad som helst! Det behöver såklart inte vara hår-relaterat. Smink, trender, bilder på snygga killar mm hör också till Wonderland! Hör jag inget så antar jag att ni är nöjda med det ni har så länge.

Pinterest.

Kategoriserat under: Bebis&Barn · Taggat med: · · · · · ·

2 Responses to “Tre veckor kvar”

  1. eleven kampanjkoder

    Åh.. Förbluffande genomgripande sida. Värdesätter argumentet<3

    Svara
  2. http://Finest.se

    Gud.. Ypperligt charmig text. Jag dör förkommentaren

    Svara

Leave a Reply