← Tillbaka till allt om hår

TOUCH UP | Nerma · 2017/11/25

En av mina finaste vänner, Nerma, fyllde år i torsdags och jag frågade henne om vi kunde ses (hade en ledig dag tack vare att Molle bangade en operation) och att jag kunde få fixa hennes utväxt. Efter mycket protest och så, som jag visste, så gick hon med på det.

IMG_1965

This is not the way to spend your birthday…

Jag färgade botten i samma som hennes egna, sen lade jag på en mustigare färg på längderna för att dämpa känslan av att håret ser slitet ut. Det är fortfarande samma ton, liiite mörkare men mycket rikare i färgen. Pigmenten gör så mycket för håret!

IMG_1966

Jag slätfönade det med en borste (tack paddelborsten) och sen lockade jag det med den stora locktången med klämma från ghd. Så otroligt fina lockar och det passar henne så bra! Ni som såg på insto-story ser ju hur vacker denna människan är. Ett lyckopiller!

IMG_1967

Jag har så otroligt roligt ihop med henne, samtidigt som hon är bra på att prata om livet (små och stora) bekymmer. Hon har alltid ett klokt input och ett enormt hjärta. Jag var så glad att jag fick ge henne lite färg och lite klipp. Tro mig, jag fick lura henne hela vägen för hon hade aldrig tagit emot detta frivilligt.

Så nu säger vi grattis till den snyggaste tvåbarnsmamman på denna jord!

Leave a Reply