← Tillbaka till allt om hår

Tar hand om mamma ibland · 2016/12/03

Men bara ibland!

Vi är båda två frisörer och båda vi har samma hår. Det är tunt och dom är inte många. Kul va! Nej det tycker vi inte. Min mamma har varit korthårig ett tag men har tidigare haft långt hår. Nu tappar hon också en del och tycker inte direkt att det är lajbans. Så jag föreslog extensions för ett tag sen och sen dess har jag inte fått en lugn stund.. Närå! Men det är väl klart mamma ska få!

Här är pinglan före:

Hon har varit duktig nog att inte färgat håret på ett tag också så vi tänkte passa på att fixa det med.

Jag pillade i massa fina hårslingor från Great Lengths, givetvis, och sen färgade vi in allt. Men redan innan infärgningen smälte det ihop fint och var ett ganska okej färgspel tyckte vi. Dock lite tråkiga nyanser..

Detta är 30 cm som sedan är lite klippt. Man behöver inte alltid förlänga så mycket, lite är gott nog. Mamma är också som jag; vi har virvlar, man vill sätta upp håret på så och så vis och massa andra saker att ta hänsyn till. Vi tillhör dom där jobbiga frisörerna! Sen som sagt, färg!

skarmavbild-2016-12-02-kl-21-55-13

I rest my case.

Jag tror inte vi satte i många, 50-60 stycken, hon vill absolut inte ha för tjockt! Jag hade velat sätta i 25 till, men det är ju trots allt sin mamma och dom ska man visa respekt. Hennes vilja går ju först, särskilt när hon satt stilla i så många timmar!

 

Vad tycker ni? Visst blev hon ursnygg?

 

One Response to “Tar hand om mamma ibland”

  1. Tin

    Jaaa det blev hon verkligen! ?
    Och så lika ni är!
    Kram duktiga du!

    Svara

Leave a Reply