← Tillbaka till allt om hår

Stora inpackningsinlägget · 2015/05/27

Jag fick ett önskemål om lite inpackning så jag tänkte att vi gör väl stora inpackningsinlägget!

Först och främst, det finns en miljon inpackningar där ute. Jag nämner dom som jag jobbat med som jag tycker har varit bra. Alla är olika och tycker olika. Mina ord är inte lag, men dom är ganska sanna! 

Från Goldwell tycker jag nästan alla är bra på ett eller annat sätt. Det beror såklart på vad man vill ha ut av sin inpackning och vad man vill betala med mera. Men värda att nämna specifikt är följande:

  • Color extra rich. Super! Asbra. Passar bra för färgat hår men även lite grövre hår som kräver massa fukt. Den är alltså lite tyngre och har du ett finare hår så kanske den här inte passar dig.
  • Sun reflects. Jag älskar ju hela serien det vet ni, men den här alltså! Massa fukt, inte för tung och luktar mumma.
  • Blondes and highlights. Jättejättebra för blonderat/slingat hår, eller hår som verkligen KÄNNS torrt och slitet. Utmärkt på löshår! Blir inte för tung, men funkar även på tjocka hår.

Från joico har ni den gamla vinnaren K-pak reconstructor. Den är lite speciell men den gör jobbet. Många tycker håret känns jättesträvt första gången och så är det, sen blir det bara lenare och lenare för varje användning. När det tillslut känns bra, kan man pausa. Är mycket protein i den, och som ni vet är det inte bra för alla. Konsultera med din frisör!

Från Lakmé tycker jag färginpackningarna var jättebra. Dom gav ingen vidare vård, men jättebra för att underhålla färger med. Dock! Så tyckte jag att den inte bevarade färgen alls, vilket är lite motsägelsefullt. Men på glashår som gärna tappar färg ÄNDÅ så är den faktiskt bra. Min favorit var den orangea som dessutom innehåller saffran!

Label.M har en jättebra inpackning som heter peppermint treatment. Den är som det låter, med lite pepparmint. Det är super för lite irriterade hårbottnar. Den kyler och man känner verkligen att den gör nytta för skallen efteråt! Däremot inte något nämnvärt för håret. Men det är ju även hårbotten som ska må bra!

Från EVO finns det faktiskt några stycken som är bra, men jag vill lyfta the great hydrator moisture mask lite extra. Den användes väldigt flitigt när jag jobbade med den. Hår som kändes nästan som trä och var supertorra blev magiskt lena av denna. Dock, inget för finare hårkvalitéer.

KMS har en bra inpackning som heter therapy treatment och är en väldigt bra produkt! Den behöver sitta ett tag och användas några gånger innan man VERKLIGEN känner skillnad. Men den gör det den ska! Passar bättre för finare till mellantjockt hår. De grövre behöver en mer lättfördelad massa tror jag, annars går hela tuben direkt.

Sexy hair har också en hel del bra, men för tillfället testar jag en som jag inte riktigt fick grepp om först, men sen hajade jag. Healthy reinvent color care top coat ger håret glans och lyster, men där tar det stopp. Först förstod jag ingenting, men nu märker jag verkligen skillnad när jag inte använt den på ett tag. Så helt enkelt, super om man vill fräscha upp håret utan att tynga ner eller göra det mjukare/halare.

Oavsett vilken inpackning du använder så tycker jag det är en god idé att klicka i lite extra olja. Kokosolja eller den här sätter lite fart på vården. Tro mig!

Vilken är din favorit?

inpackn

Leave a Reply