← Tillbaka till Tips & inspiration

Start · 2015/01/02

När det nu börjar komma lite trafik till sidan vill jag passa på att säga hej!

För att enklare förstå vad hemsidan kommer handla om kan jag presentera tanken och upplägget. Varje dag ska ha ett tema (förutom diverse inlägg och bilder såklart).

Det kommer se ut något liknande det här:

Måndag – Eftersom jag själv är gravid och det är så mycket som kretsar kring detta så tänkte jag har något gravidrelaterat på måndagar. Just måndag för att jag byter vecka då. Det kan vara allt från hur man kan minska håravfallet (åtminstone mina desperata försök att hålla kvar håret på huvudet) till inredning till kläder eller söta frisyrer på söta små tjejer.
Tisdag – Pinterest är ett utmärkt sätt att hitta inspiration och pysselprojekt. Jag kommer därför visa en eller flera favoriter från pinterest.com. Du kan alltid hitta mina sparade pins på pinterest.com/cowonderland. Du kan även själv pinna alla mina bilder och inlägg.
Onsdag – Onsdagar tänkte jag ägna åt produktrecensioner. Antingen om du har en produkt du vill att jag utvärderar, innan det trillar in förfrågningar kommer jag recensera de jag redan provat eller provar för tillfället. Jag är alltid ärlig MEN tänk på att allt är individuellt!
Torsdag – Kommer handla om styling och skönhet. Kanske en make-up tutorial, eller hur du gör en vardagsuppsättning osv. Kom gärna med önskemål!
Fredag – Läsarfrågor. Skriv in och fråga. Du är anonym om du vill och det kan handla om vad som helst. Kan jag inte svaret gör jag mitt bästa för att ta reda på det, men håller du dig inom hår/skönhet så borde jag kunna svaret!
Lördag – Hus & hem. Kan vara inredning, kan vara ett DIY-projekt. Vad som helst kan dyka upp!
Söndag – Öppen för förslag!

Utöver detta kommer jag fortsätta mata ut information om hår. Jag brinner för hår och färg. Jag vill att alla ska kunna vara sitt snyggaste jag och för mig finns inga omöjligheter. Det finns bara omvägar, genvägar och raka vägen dit.

26417_379686844911_4838953_n

Kategoriserat under: Okategoriserade · Taggat med: · · · · · · · · · ·

Leave a Reply