← Tillbaka till allt om hår

Sommarlov · 2016/06/27

Nej vet ni vad, jag tar sommarlov nu. Det har varit mycket lugnare i mitt huvud den senaste tiden och då är det enbart denna sidan jag inte lagt lika mycket energi på. Så jag kommer ta en paus från blogginlägg, men ni kommer hitta mig på youtube och instagram, för er som vill följa med ändå.

Skärmavbild 2016-06-27 kl. 11.59.07

Nästan alla telefoner har en youtube-app redan från början, du loggar in på youtube med din g-mail och sen kan du börja prenumerera på min kanal. Då får du en notis varje gång jag lagt upp en ny video. För er som är nya på youtube så är det en heeeel värld fylld med massa smaskigt, i video-format. Där delar jag med mig av vloggar, skönhetstips, kanske lite makeover-videor och mycket annat.

Klicka här så kommer du till kanalen.

Klicka här så blir du prenumerant direkt. Jag har precis fått veta att man måste ha minst 100 prenumeranter på youtube för att få skapa en anpassad länk (alltså youtube.se/colors istället för youtube.se/kjIu3viiBO), så prenumerera är ni söta!

Så ses vi efter sommaren igen, med ny energi! Jag ska se om jag lyckas uppdatera lite på hemsidan innan dess också… Vi får se! Ni får gärna ladda med frågor, önskemål och funderingar tills dess!

 

Ha nu en jätteskön sommar allihop, vi ses 1 September igen!

Skärmavbild 2016-06-27 kl. 12.52.49

Kategoriserat under: Hår · Taggat med: · · · · ·

4 Responses to “Sommarlov”

 1. thatswedishmama

  Så himla välförtjänt!!! Hoppas du får en riktigt härlig sommar :)

  Svara
 2. Sarah

  Hej! Jag har googlat som en galning för att få hjälp men hittar inget, ramlar sen in på din hemsida och känner att du kan din sak så därför har jag en panik-fråga angående mitt hår:
  jo, har varit platinablond sedan ca 7 år tillbaka och har innan dess färg-experimenterat hejvilt men mitt hår har ALLTID klarat sig perfekt, har haft tunna hårstrån men många. Sen vill jag tillägga att jag alltid färgat hemma, tills för 1,5 år sedan då jag bestämde mig för att börja göra det hos frisören. Men, senast jag blekte (ca 4-5 månader sen) bröts det av. Knappt något hår i nacken (ser ut som att det är extremt uppklippt) och håret längst fram som var långt ser det ut som om jag klippt lugg. Därför slutade jag helt att färga och klippte av håret till page hos frisören. Jag har en extrem utväxt på säkert 5cm och håret har växt ganska mycket men där det varit som mest extremt, alltså nacken och längst fram känns det fortfarande kort. Vad kan jag göra nu för att rädda det? Har bara tvättat med Davines, Redken, Marc Anthony, osvosv men vet inte vad som vore bäst. Inga värmeverktyg, låter det självtorka, har aldrig tofs.. Ja, har du nåt tips på vad jag kan göra? Vill bara ha mitt fina hår tillbaka.
  Tack på förhand från en desperat :(

  Svara
 3. Tin

  Kommer sakna dig!
  Men du är värd ett break så njut nu! ☀️??
  KRAM

  Svara

Leave a Reply