← Tillbaka till allt om hår

SOLID BLOND | guld · 2017/08/08

Någon som jag ibland säger är “solid hårfärg” och det kanske inte alltid är så självklart vad jag menar. Eftersom jag själv är skomakarns barn och skomakarn själv så är just solida färger något jag får hålla mig till för det mesta.

En solid hårfärg, FÖR MIG, är en enhetlig färg. Det är EN färg, för blotta ögat. Det kan vara skiftningar och en suuuuuuuupersoft ombre. Men det ser ut som en färg och inte massa skiftningar.

Eftersom jag nu fått till en färg som jag tror kan få växa lite utan att jag rör den allt för mycket så börjar jag ju spana på solida blonda toner. Inspireras! Mycket för att jag tröttnar snabbt och jag behöver en musa.

Rosie Huntington och Amanda Seyfried är två tjejer som ofta kör på solida blonda, gärna guld. Vilket är precis perfekt för mig!

Jag tycker dom är så vackra! Deras hår ser alltid friska och glansiga ut. jag råkar veta att just GULD (någon som plockat fram vitlök och kors än?) faktiskt bidrar till just den uppfattningen. Det glänser lite lättare om guldiga hårfärger och vi tycker oss tro att dom mår bättre. Det är inte alltid fallet! Men ändå ett plus i kanten.

Vad tycker ni om solida hårfärger? Skriv gärna en kommentar.

Dom här två taggar mig också väldigt mycket just nu. Första är perfektion från Anh, klippningen. Färgen vet jag inte vem som gjort men jag kan verkligen tänka mig att se ut såååååå! Andra bilder är ju magisk. Vilket hår! Färgen är så så så så fin. Tycker ni inte?

 

2 Responses to “SOLID BLOND | guld”

 1. thatswedishmama

  Rosie var min inspiration innan jag valde att köra på kall blond istället för varnare guld! Tycker det är så himla fint på andra med såna färger men är så nojjig att jag ska se kycklinggul ut efter några veckor?

  Svara
  • Alice

   Det tvättas ju tyvärr ut lite gult och kräver underhåll! Än så länge finns det inte tillräckligt bra utvecklade produkter för att underhålla den guldiga/roséiga tycker jag, men jobbar på en bra mix med playful brights än så länge, som kanske ska funka. Men tvättas fortfarande ut gult :(

   Svara

Leave a Reply