← Tillbaka till allt om hår

Gentlemens corner: Shia LaBeouf · 2016/02/28

Vi ska kika på en mycket inspirerande man. Ni vet ju säkerligen vem Shia är men om ni missat så kommer här en kort presentation!

Ni har sett honom i Transformers (favoritfilmer!), Sia’s musikvideo och mycket mer, men vad ni kanske inte vet är att han startade på små scener som stand-up komiker. Vilket man faktiskt märker tycker jag, då han ofta har en ironisk ton och mycket humor i sina filmer. Han är ensambarn med skilda föräldrar. Hans pappa jobbade som clown och hans mamma var ballerina. Han gillar rock och kommersiell hiphop som 50 cent och Eminem. Jag tycker att rocken speglar hans personliga stil en hel del…

Jag älskar Shia. Jag tycker att han är en enormt begåvad skådespelare och jag längtar alltid tills nästa film med honom kommer ut. Eftersom han har en ironisk jargong som aldrig går över gränsen så är han helt klart en kille i min smak. Jag älskar ironi! Jag tycker också att han är 100% ögongodis.

Vi ska kika lite på hans stil, nu när han växt till sig lite och mognat.

Det verkar som att han har hittat ett par favoritjeans i alfafall! Men jag gillar dom. Det är lagom tajt och matchar en t-shirt väldigt bra om man vill se lite punk/rock/street ut. Så länge tröjan är REN så tycker jag att detta är en cool stil.

Dock så föredrar jag honom lite mer groomad, han passar allra bäst i lite skäggväxt, det får inte ta överhanden. Jag gillar verkligen att han har lite lockigt hår och att han bevarar det. Har du liknande hårtyp? Låt det självtorka med lite fibervax i, supersnyggt och så fräscht! Jag är så trött på dessa stela backslick och tuppfrisyrer.

Skärmavbild 2016-02-28 kl. 12.40.34

Hur känner ni? Gillar ni Shia? Är det en stilikon eller ingen alls att räkna med?

 

Sen vet jag inte vad som hände här….

539c74a65248237ec27d037284db69b3

Ni hittar som vanligt alla bilder här.

Leave a Reply