← Tillbaka till allt om hår

Så mycket blondiner så lite tid! · 2017/05/05

Att skriva inlägg alltså! Ni får därmed två finfina tjejer i detta inlägg.

Först ut är en ny kund, som jag hoppas på att få behålla lääääänge. Hon har världens bästa utgångsläge och hår EGENTLIGEN men har haft lite otur på vägen. Hon är otroligt lyhörd och förstår verkligen vikten av att TRO på sin frisör. Det gör mitt jobb 500% lättare.

IMG_0839

Före. Det MEST anmärkningsvärda med hennes hår syns inte på bild. När vi först träffades för en konsultation så var hennes hår som barbiehår. Glansigt, plastigt och hon upplevde själv att det inte kändes naturligt. Jag icl en lista med alla produkter, jag gick igenom innehållsförteckningar och vi skrotade tillslut nästan alla.

Efter det så har hon bara använt godkända (i.c.o.n.) produkter och håret har verkligen, VERKLIGEN, förändrats till det bättre. Det är lite kvar men vi har kommit långt.

Minns inte diskussionen men det slutade med balayage. Hon är helt med på noterna att ett perfekt hår VÄXER fram med tiden och jag älskar verkligen en sådan inställning. Varm i hjärtat!

Sa jag att vi bor i Göteborg! Haha!

Jag målade och sen nyanserade vi. Eftersom det var en del att ta hänsyn till på längderna fick vi anpassa både ljushetsläge och nyans till det men jag tycker helt ärligt att det blev SÅ FINT!

IMG_0847 IMG_0851


Nästa kund har ni sett tidigare och det känns som vi gör nåt nytt varje gång, även om vi håller oss inom blond. Vem kunde ana att det fanns så många nyanser av blont? (JAG!)

Hon kommer oftast med en celsius till mig, och har oftast en eftermiddagstid. Hon vet PRECIS vad jag behöver.

Chopchop! Hon ville klippa av en bra bit och sen gjorde vi folieslingor. Linda är mycket ljus i sig själv så det är inte några drastiska förändringar denna gång, men en klar skillnad. Jag använde mig av en “falsk balayage” i underhåret och täta slingor upptill. Allt för lite djup och inte bara en hel-ljus känsla utan dimension.

IMG_0855

Obligatorisk göteborg-bild. Det blåser jämt!

IMG_0858

IMG_0862

Visst blev hon tjusig? Upp me tummen för lob!

Leave a Reply