← Tillbaka till Tips & inspiration

Räksallad · 2015/10/03

Skärmavbild 2015-10-03 kl. 17.29.50

Räksallad är så underskattat känner jag just idag. Vissa dagar (som när man beställer det på café) är det inget att ha. Idag var den perfekt,

Du behöver:
Så mycket handskalade räkor du vill ha. (Jag köper alltid frysta, kokar upp massa vatten med ännu mer salt, överdriv! Häll sedan vattnet på räkorna långsamt i ett durkslag och låt det sakta tina. Smakar exakt som, om inte bättre, än färska räkor. Dessutom håller de ihop bättre och blir inte så smuliga)
Citron
Romansallad (för isbergssallad känns inte lika exklusivt)
Äpple
Tomat
Ägg
Rödlök
Flingsalt
Valnötsolja
Favoritdressing
Ev. Majonäs.
Ev. Dill

Skär, hacka, skala, koka, plocka, kläm. Hur du nu gör.

Ät!

Bonus, Rhode island med lite sweet chili sås.

Kategoriserat under: Hus & Hem

Leave a Reply