← Tillbaka till allt om hår

PRODUKTRECENSION • love touch · 2017/12/06

Hej mina vänner. Jag är sååååå trött men jag ska kämpa mig igenom denna produktrecension för den här produkten är väl värd att nämnas!

Jag är INTE bra på att använda glansspray men jag börjar bli bättre. Och mycket är faktiskt tack vare doften på Love Touch från evo. Seriöst! Den luktar godis-melon. 

evo_lovetouch_shinespray_100ml_1_1.1499413927En glansspray kan ha många fördelar och just den här har alla. Den luktar gott, den ger glans (utan att se fet ut) och den hindrar fukt från att förstöra frillan. Den kan också tämja friss. YASSS!

Den tynger inte ner håret men men det sagt ska du inte förvänta dig att håret ser nytvättat ut lika länge. Du adderar ju trots allt glans. Om du inte gillar glans i hela håret så kan du med fördel spraya det i längderna och borsta igenom, håret blir magiskt! Många som tycker håret börjar lukta illa mellan tvättarna äääälskar den här.

Jag gillar att det är pump (snällare mot miljön) och vanligtvis brukar pump-glans-sprayer (puh långt ord) vara otroligt tunga med stora droppar, men här har dom lyckats få en fin mist!

Glansspray använder du EFTER alla andra produkter. Efter löning, efter hårspray och precis när du känner att du är klar. Då. PSCHTPSCHT. Voila!

Jag måste gå och lägga mig och du MÅSTE gå in till närmsta evo-frisör och be dom spraya lite love touch på dig.

Leave a Reply