← Tillbaka till Tips & inspiration

Pinspiration: Colors of Wonderland · 2016/05/24

Vet ni att jag har en mapp på Pinterest som bara heter Colors of Wonderland? Där sparar jag alla bilder som är färgglada, som ger mig bra känsla och som inspirerar på något sätt. Jag kikar in där då och då och varje gång så fylls jag med glädje.

Vi bor just nu i kaos. Jag har ont i foten, jag går som en knäppgök och jag kan inte göra allt som jag vill. Jag är lite som en katt (lejon, tiger, puma), jag får panik och måste bryta mig loss så fort någon eller något håller fast mig. Jag gör ofta revolt och får utbrott. No joke.

Eftersom jag inte KAN göra något nu, jag kan inte bryta mig loss, så blir jag istället ledsen och nedstämd. Det känns som att jag sakta men säkert bryts ner inifrån, inspirationen försvinner och tårårna ligger på kanten exakt hela tiden. Ni har säkert haft såna dagar med! Den stora lyckan kommer med jobbet. Då känner jag mig som vanligt. Jag är fri, jag kan göra vad jag vill, jag får prata med underbara människor och jag får skapa magi. Jag glömmer foten (nåväl den gör sig påmind hela tiden) och jag bor inte i ett byggkaos för tillfället.

Med detta inlägg vill jag inte alls deprimera (ord?) er utan jag vill istället visa er min tillfälliga verklighetsflykt när jag inte kan åka hemifrån utan måste ta tag i det NU. Det kan verka konstigt, men alltid finns det någon som är som jag.

Pinterest är SÅ bra för min själ just nu. Jag gör anslagstavlor som handlar om vårt framtida hem, om träning när foten är bra, om mat jag ska laga i mitt nya kök och kläder som jag ska bära nästa sommar när jag gjort allt tidigare nämnt.

Dela gärna med er av era verklighetsflykter, vi behöver alla råd och tips och stöd ibland!

inspo

 

 

 

Kategoriserat under: Övrigt om hår, Pinspiration · Taggat med: · · · · · · · ·

Leave a Reply