← Tillbaka till allt om hår

Pinspiration: Butter Blonde · 2016/04/19

Det är dags för PINSPIRATION!

WOHOOOO tänker ni då. Jag med!

Idag ska vi prata om Butter Blonde som är en av de hetaste färgerna för blondiner i sommar. Det är en otroligt svår färg att pinpointa med jag ska göra mitt bästa. Jag har satt ihop ett kollage åt er så klart och vi ska prata lite mer om vad ni ska fråga efter.

butterblonde

Det behöver inte vara en solid blond, det kan vara slingor, detaljer eller partier. Nyansen är ren guld! Men tänk smör. Det ska inte vara matt och dassigt, det ska vara glansigt och levande. Inte GULT men guld. Skillnad på det!

Jag tycker att Sienna Miller är längst fram i ledet när det kommer till den smör-blonda färgen. Så glansigt, guldigt, fint och beundransvärt hår. Googla henne om ni vill se fler! Du ska be om en guldin blond med mycket must. Du måste vara extra noga med vården och se till att du har en färgtid mellan klippningarna i sommar. Solen kommer ta bort färgen på bara några veckor!

Den här färgen är SÅÅÅÅÅ snygg till en lätt solbränna, det vill ni inte missa!

Vad tycker ni? Är ni trötta på de gråa, askiga, kalla tonerna nu? Vem vill bli butter blonde? 

 

Alla bilderna är från Pinterest.

2 Responses to “Pinspiration: Butter Blonde”

  1. Jessica

    INTE JAG 😛 Min eviga fight mot den inte rödtotten fortsätter. Förstår dock vad du menar med skillnad på guld och gult men gränsen och hårfin och kräver sin frisör.. typ du Alice! :)

    Svara

Leave a Reply