← Tillbaka till allt om hår

Pinspiration: Jenna Dewan Tatum · 2016/09/13

Hur många av er klickade för ni såg Tatum i rubriken? he he he. Många vet säkert vem Jenna är, men alla vet inte så jag ska presentera kvinnan som får mig att vilja rulla över och dö av avundsjuka för hon har ALLT.

Jenna uppmärksammade vi extra mycket i Step up, första filmen, där hon dansar som en galning och dessutom hånglar med Channing. Vänta, tangentbordet är fullt med dregel. Skämt åsido, har ni sett filmen? Så himla BRA och man vill ju bara kunna dansa som dom. Molle och jag försökte en gång. Men nej. Det såg inte alls lika bra ut. SKOJA bara, haha. Can you imagine?

Hur som helst, jag tycker hennes hår och make-up alltid är flawless. Verkligen. Hon hänger på trenderna och hon har barn. Hur? What? WHAT? Det ger mig prestationsångest deluxe. Okej jag är nog avslöjad, detta är min girl crush. Har ni någon?

Vi ska kika lite på Jennas frisyrer det senaste och inte minst hennes nya klipp, razor cut lob. Det aaaabsolut hetaste nu och något vi kommer få se massor mer av. Vill ni prata mer om det i ett eget inlägg?

jenna

Sitter helt mållös. Är det bara jag?

Okej men, längst ner till höger ser ni alltså den senaste klippningen. Det är fantastiska Jen Atkin som klippt henne och en av mina favoritfrisörer, Kristen Ess som färgat. Det är en rå, supertrendig kombination. Ser ni hur flikiga topparna är? Det är alltså klippt med kniv och något man ABSOLUT inte ska prova sig på hemma. Ryser bara jag tänker på det. Min personliga favorit i den i mitten längst ner. MÖRK botten med lite highligths i en brun färg och ROSA LÄPPAR. Jag dööööööör. Bilden ovanför är när hon sitter hemma i trädgården. MM jag ser också ut så då, ni får bara inte se mina privata bilder….. 

Hur som helst, är det någon mer som blir superinspirerad av att se denna superkvinna? 

Tack för att ni läser och driver mig framåt, kanske en dag kan jag få klippa henne. Eller hennes barn åtminstone. Ha nu en underbar dag!

aliceout

Leave a Reply