← Tillbaka till allt om hår

Oscarsgalan 2016: Efterfesten · 2016/03/02

Det är ofta efterfest för alla de glada kändisarna från Oscarsgalan. Jag kikade igenom dom bilderna fortare än jag såg från själva galan. De allra flesta byter ju om och man kan se lite mer av deras personliga stil. Det fanns en heeeeel del att prata om, men vi håller oss till ett rimligt antal! Detta är från olika tillställningar (Vanity Fair och Elton Johns bash), jag antar att inte alla går till samma ställe.

Plus.

Gwen Stefani. Så cool! Det är snudd på naked-dress men ändå inte. Jag gillar den skarpt! Minnie Driver. Älskar Minnie! Hennes klänning är så fin. Långa ärmar, djup urringning, skärp i midjan. Hon förlänger halsen ytterligare genom att sätta upp håret. Stort plus! Hilary Swank. Jag har väldigt svårt för Hilarys utseende överlag, men hon är en jäkel när det kommer till mode. Hennes klänningar ligger alltid på topp och även om den här var i enklaste laget så tyckte jag den var så otroligt ball. Toppen är så snygg! Det hade gått bra utan slits också även om det är tradition på röda mattan. Jag hade önskat en annan frisyr till denna utstyrsel dock!  Jessica Biel.  Kan inte komma över hur snygg den här klänningen är! Jag vill ha den nu, i alla färger man kan få! Helt rätt färg på henne.  Ashley Madekwe.  Den här klänningen är ett mycket bra exempel på hur man tagit 90-tals trenden och uppdaterat den. Många har tagit den för ordagrant. Men här har vi den perfekta efter-fest klänningen! Jag tycker den är smickrande, asymmetrin i skärningen gör den mycket smickrande och jag gillar att hon försiktigt lagt håret åt ena sidan. Tio poäng!  Nikki Reed. Sa någon WOW? Frisyren, sminkin, färgen på klänningen. ALLT samspelar så BRA!  Jessica Alba.  Att den här tjejen har två barn det förstår jag inte. KAN man bli snyggare än henne? Jag älskar den här looken. Hon passar så bra i vitt och guld!  Elisabeth Banks. Det är något med denna typen av klänningar som tilltalar mig. Vi har sett många varianter av denna “kapp-klänning” som jag kallar det… Så snyggt, ger så himla fina axlar! (Jag är svag för välsvarvade armar och axlar…”)

Minus.

Ashley Green. Så tråkig. Så osmickrande modell. Det här är samma typ av ovandel som Jennifer Lawrence har. Jag avskyr den! Hon blev fyrkantig och platt. Och håret bara hänger. NEEEJ jag vill gråta!  Tory Burch.  Alltså, va? Det enda jag gillar är att det är färgstarkt. Men thats it. Det här är ändå kvinnan som ligger bakom ett av världens största designer-märken. Vad som helst från senaste kollektionen hade varit bättre!  Nicole Trunfio.  Förstår inte alls. Hur gammal är hon? kan ni tro att hon är 29 jordsnurr och toppmodell? Inte jag.  Kate Hudson. Vill slänga mig ner på golvet och skrika med armarna viftandes. Så fel. Kjolen är för stor och överdelen är för liten. Kate är en av de vackraste kvinnorna i Hollywood och hon totalt floppar denna kväll.
Vad tycker ni? Har ni några favoriter som jag inte tagit med? Kommentera!

 

Leave a Reply