← Tillbaka till allt om hår

Oscars 2016: Bästa · 2016/02/29

Godmorgon! Ingen missade väl oscarsgalan i natt? Jag satt inte uppe och kollade men direkt i morse så kollade jag igenom klipp och bilder jag kunde hitta. Lär nog bli mer under dagen! Jag tycker nästan alltid att det är lika många snyggt klädda som tråkigt klädda. Frisyrerna är oftast enkla, idag känner man sig säkert finare så än de pampiga uppsättningar som var förr. MEN, jag tycker det är otroligt tråkigt att kolla på. Jag ser deras “vanliga” frisyrer hela tiden. Vill se nåt nytt, nytänkande, inspirerande! Jag tycker också att många var ganska dåligt klädda vad gäller passform på klänningarna i år. Det brukar vara mycket timglasformer och slits såklart, men i år såg nästan alla fyrkantiga ut. Ingen midja så långt ögat kan nå (jodå, jag har listat några).

 

Vill ni se mina favoriter?

Bäst klädda:

Charlotte Rampling. Hannah Redmayne. Liz Hernandez. Priyanka Chopra.

Blev så imponerad av Charlotte´s klänning. Modern, stilren och smickrande. Slitsen tar den från tråkig till ball på två röda. Ett extra stort plus för de raka axlarna. Hannah´s klänning tyckte jag var så himla fin, så enkel men så fin. Den plockar fram formerna på ett elegant sätt och det stora smycket upptill gör allt! Hon borde dock ha tagit undan håret så man får se mer av klänningen! Det blir lite mycket upptill. Liz klänning var ju bara wow! Snacka om att hylla sina former. Älskar den till 100%. Priyanka’s klänning är så himla fin. Det var många som gav sig på “the nude dress” även i år men jag tycker verkligen inte att det är snyggt. Detta var det närmsta naket som jag tyckte var smakligt. Ett litet minus för att klänningen verkar aaaaaningens upptill och trycker upp huden. Men annars, så fin!

 

 

Maria Menounos. Margot Robbie. Lady Gaga. Eniko Parrish.

Maria´s klänning är ju bara to die for. Släp är nästan en självklarhet på Oscar och färgen/materialet är så himla bra ihop med frisyren. Margot’s klänning är något jag själv hade valt. Älskar klänningar med långa armar och lite djupare urringning. Guld är solklart på en varm blondin. DÄREMOT hade jag satt upp håret lite slarvigt. Lady Gaga. Hallå! Vilken käftsmäll! Älskar den här utstyrseln och skulle gärna ha en själv. Så fint, så feminint. Hon har fått in allt. Man ser hennes långa ben, former och så ett släp på det. Kan det bli bättre? Jag tror detta är min favorit av alla! Eniko har den bästa klänningen med slits tycker jag. Den långa armen och bara axeln förstärker verkligen asymmetrin på ett jättebra sätt!

 

 

Bästa frisyrer: 

Maria Menounos. Olivia Wilde. Daisy Ridley. Stephanie Bauer.

Maria är den enda som kvalar in på två listor! Hennes hår ihop med hennes klänning är harmoni. Det var många som gav sig på vågor men till min förskräckelse så är dom alla väldigt slarvigt eller hackigt gjorda. Katastrof! Marias hår är jättefint! Alla andra med utsläppet hår ser mer ut som dom är på väg till AW än Oscars, besvikelse. Är det gala så är det! Olivia’s frisyr gillade jag. Hon var en av få med flätor och jag tycker verkligen att det är på sin plats med en FRISYR på såna här tillställningar. Snyggt gjord och jag tror att jag kommer tolka den här i ett klipp senare. Daisy hade den ballaste frisyren. En invecklad knuten knut. Gillar den skarpt! Den är lite väl hård framifrån till hennes rätt så enkla klänning, så därför hyllar vi baken! Stephanie har en av de mest klassiska frisyrerna men också finaste. Jag gillar det lösa framtill och romantiska intrycket. Så här tycker jag många många fler borde haft sitt hår!

 

Vad tycker ni? Har ni några favoriter från galan? 

Bilderna kommer härifrån.

Jag kommer lista dom värsta i ett senare inlägg… 

 

 

 

Leave a Reply