Jag stod och målade vårt nybyggda hus en dag sommaren 2014 när det helt plötslig slog mig att jag måste ha en hemsida. I modern tid är du ingen och kommer aldrig att kunna bli “någon” om du inte har ett nätverk online.

Det första jag ville ha var en portfolio. Ett sätt att synas och få cred för mitt arbete. Detta utvecklades senare till en hemsida med mer flikar än så. Jag är ingen fotograf på något sätt så att bygga min identitet runt en hemsida bara på bilder skulle bli svårt. Jag tänkte hårt och länge vad jag själv googlar, söker och dras till. Allt detta vill jag försöka samla här. Det finns massor av den varan på engelska, men många av deras produkter finns inte i Sverige.alice röd

Jag hoppas att detta ska kunna bli en plattform där många vill och kan vända sig när det gäller alla sorters färger här i livet. För allt är färg. Pratar vi hår kan vi prata om färg. Pratar vi personligheter eller aura, pratar man i färg. Pratar vi känslor kan man ofta markera dom med färg. Listan kan bli lång. Men därav Colors of Wonderland. 

Wonderland, för att jag är Alice. Och det här är min favoritplats!

 

Du hittar min Pinterest här och Facebook här, Instagram här

 

Ni som är intresserade av att boka tid hos mig, skriv gärna en kort presentation om dig och ditt hår, dina önskemål med besöket och ett par olika tider du kan. Tänk på att ha god framförhållning och gärna vara flexibel..! Glöm inte att bifoga fullständigt namn och ett nummer som det går att nå dig på. Jag svarar på mail så fort jag kan. Min salong finns i centrala Göteborg.