← Tillbaka till allt om hår

NU SKA VI FÅ LÅNGT HÅR · 2017/08/01

Jajamen, nu ska Alice skaffa långt hår. Alltså mitt egna. Jag har medvetet gjort den här färgförändringen som jag gjort nu, för att kunna sluta färga håret. Kanske jag kommer kunna hålla mig, kanske inte. Kanske råkar jag bevisa att det är DÖDEN för håret att färga det… Hoppas inte! Men då hade ingen av mina kunder haft långt hår så jag är inte orolig.

Men MITT hår är känsligt, så vi får se. Vad som kommer ske. Kommer jag lyckas?

Lämna era tips bland kommentarerna så ska jag skriva upp alla på en lista så att jag kan testa ALLA knep som finns.

Jag kommer testa saker som jag själv tipsar kunderna om, och som dom fått bra resultat. Men alla är ju olika, finns det några generella knep som funkar på alla tro? Jag är så oändligt taggad på detta test, även fast det känns som det kommer ta en evighet.

Hur som helst, glöm inte att följa denna resa!

5 Responses to “NU SKA VI FÅ LÅNGT HÅR”

 1. Jennie

  Jag håller också på att spara ut! Är superdupertaggad!! Har skapat ett privat album på fb som bara jag kan se, där lägger jag dels inspobilder o dels en bild varje månad så jag ser hur det växer! (Ja jag vet att folk tycker detta är sjukt.. men är man taggad så är man!) Jag gör allt det “uppenbara” Dvs färgar inte, aktar mig för tången, vårdar, fuktar osv. Nu ska jag börja äta MSM. Vet inte om det funkar men värt å prova.

  Svara
 2. Tima

  Hittar ingen tumme. Här får du en ??

  Svara
 3. Alex

  Har precis tagit ur mitt Hairtalkhår o upplever att deras produkter torkade ut min hårbotten + mitt “egna” hår. Mitt hår har blivit bättre med schampo o balsam från Paul Mitchell i serien Awapuhi.
  Sen använder jag två serum/
  Paul Mitchell forever blonde dramatic hair & redken anti snap. Har testat olika serum/oljor, men går alltid tillbaka till dem ändå

  Svara
  • Alice

   Har också hört det om just deras egna produkter, men har också hört att man kan använda flera andra märken som fungerar minst lika bra ihop med håret :) Tack för att du delar med dig!

   Svara

Leave a Reply