← Tillbaka till allt om hår

Nerma Testar – Premiär! · 2016/06/15

Nu ska vi starta en ny följetång här på Colors of Wonderland som heter Nerma Testar! Nerma är allt jag inte är. Snygg, tvåbarnsmamma, ödmjuk och har självlockigt, tjockt hår! Därför kan hon testa grejer som jag inte kan, göra utvärderingar som jag inte kan och framförallt ha en opartisk åsikt. Jag är ju ändå frisör och tror mig veta allt bäst…Okej men vi hoppar rakt in i detta nu, hoppas ni ska gilla! Glöm inte att kommentera nedanför om ni gillar, ogillar eller vill ha en ändring i upplägget.


 

Jag har fått testa: India HairYurvedics Curl Cream
Det här trodde jag om produkten innan jag testade: Jag visste faktiskt ingenting om produkten. Trodde det bara var någon sort av olja som skulle vårda håret.

Vid mitt senaste frisörbesök gjorde vi: Mitt hår blektes, färgades klipptes och stylades.
Mitt hår är torrt och slitet just nu.
Jag skulle vilja att mitt hår var varken slitet eller torrt.

– Första gången jag testade produkten:

Såhär gjorde jag: Tvättade håret som vanligt. Torkade lätt håret med en handduk och kramade in en liten klick av produkten överallt i håret när det var nästan helt torrt. Var rädd att jag skulle kleta in för mycket så den första gången la jag knappt i någonting men man kunde se stor skillnad ändå.
Före/efter-bild:

Skärmavbild 2016-06-14 kl. 12.37.59
Känsla: Håret omvandlades från supertorrt och frissigt till fina mjuka lockar. Mitt hår är lite lätt lockigt men det är ingenting jag någonsin haft glädje av eftersom mitt hår har alltid sett ut som på den första bilden om jag inte stylar och lockar med locktång. Jag blev jättenöjd även fast jag snålade med produkten den där första gången. Var rädd att håret skulle bli fett och tungt. Men det blev precis tvärtom. Produkten är ju i krämform när man klämmer ut den och abetar den in i händerna men i håret får den en annan konsistens. Den stelnar till håret lite lätt utan att göra det crunchy som hårspray eller mousse gör. Håret blir styrt i rätt riktning men behåller fortfarande sin rörelsefrihet.

 – Andra gången

La i produkten både i blött hår och torrt, efter att jag kört med locktång. Mina lockar höll i en vecka och för varje dag blev de bara finare, fick ett sånt där naturligt fint fall på mina lockar.

 – Tredje

Märkte att håret inte ser lika torrt ut i topparna. Dagen innan det är dags för tvätt igen brukar mitt hår se ut som att jag har bränt det med något. Nu blir det fett högst upp, vid hjässan (säger man så?) som vanligt, medan topparna håller sig fina och inte alls frissiga som förut.
 – Fjärde

Håret har liksom blivit finare. Mjukare. Lättare att forma och mina lockar håller superlänge.

Summering:

Efter att ha testat produkten i en månad tycker jag såhär om produkten: Jag önskar jag fick mer tid på mig för att ge produkten en rättvis bedömning. Jag är kär i den, inget snack om saken. Men jag är mest kär i vad den gör med håret som hårstylingprodukt. Den har även en vårdande egenskap men där känner jag att jag bara har hunnit skrapa på ytan efter en månad och 4 tvättar. Jag tror att man behöver använda produkten minst några månader för att se en större förändring på ett så här torrt och slitet hår.

Mitt hår har blivit sämre/bättre genom att använda den här produkten.
Jag skulle definitivt rekommendera / absolut inte rekommendera den här till dom som har torrt och lockigt hår.
Bästa med produkten: Den gör det den säger att den gör. Hjälper ett lockigt hår hålla ihop och formar fina naturliga lockar utan friss.
Sämsta med produkten: Att den härliga doften försvinner så fort.
Skulle du vilja ha den i din dagliga rutin? Ooooooh ja!!

Skärmavbild 2016-06-14 kl. 12.48.28


 

Behöver jag tillägga att hon blev lite ledsen när jag tog ifrån henne Curl cream för att låta henne testa nästa produkt… 

One Response to “Nerma Testar – Premiär!”

  1. Tin

    Bra idé att låta någon annan testa också (lyckost Nerma ? ) Produktrecensioner kan man aldrig få för mycket av även om jag använder just den här produkten.

    Svara

Leave a Reply