← Tillbaka till allt om hår

Miranda 2.0 · 2017/01/24

Minns ni det här inlägget när allt jag trodde jag visste visade sig vara fel…?

Well… Vi gillade det och vi körde 2.0 i lördags och jag blir så tokigt förälskad i den här färgen varje gång jag ser bilderna. Kan inte ens tro det är sant!

Denna gången var det dock meningen, men jag var ändå lite nervös. Hur kommer lila reagera med grönt? Blått, turkost osv… Jag labbade lite med färgblandningar först för att veta hur grönt plusilla reagerar och sen körde jag på. Jag använde mig av ovan nämnda färger. 

IMG_0521

Ursäkta! Va?! Ser min lillasyster ut så???

Som ni ser så finns det grönt kvar och det var tanken. Turkost plus grönt blir bara lite mera grönt än blått, blått plus grönt blir lite mer turkost, lila plus blått blev lite mera blåa toppar och lila plus lila blir ju lila!! Jag tror inte hon kan ha ett snyggare hår. Och ni verkade hålla med på instagram.

Jag är så kär i skiftningarna. Vill ni se en video på den här typen av färgning? 

En sak vill jag dock säga som inte instagram-bilder avslöjar. Dessa färger tvättas ut FORT. De är inte såhär livfulla länge. Det måste man ha med i beräkningen. Man måste färga ofta och då kommer färgen inte se likadan ut varje gång. Så är det bara!

IMG_0528 IMG_0525

Det här hamnade rakt upp på min topp ett favoritfärger just nu. 

Min förhoppning är att fler ska våga. Känns detta så punkigt? Eller utstickande? Jag tror vi kan få dessa färgglada hår att bli lika vanligt som balayage en dag. Tror inte ni? Skulle du våga färga såhär?

IMG_0522

Kategoriserat under: Före/efter, Hår · Taggat med: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

One Response to “Miranda 2.0”

Leave a Reply