← Tillbaka till allt om hår

Min Drömfärg · 2016/10/29

Man ska inte favorisera, och ni vet att jag alltid beundrar håren i min stol, men den HÄR färgningen har jag drömt om länge. Men det har liksom inte dykt upp rätt tillfälle. Jag har byggt upp för den, introducerat lite koppar för er, gjort er lite sugna. Så äntligen såg jag en bokning i kalendern där jag kanske skulle få göra den. Jag kommer aldrig glömma!

Samma dag var jag faktiskt på Apoteket i Nordstan och pratade med både Pingis och Isabella Löwengrip. Det var så roligt att träffa dom, hinna inspireras och förstås… Handla massa grejer. Hennes hud-produkter är helt fantastiska! Jag tror att jag ska prata lite mer om dom separat. Men jag har bestämt mig för att ta in hennes torrshampoo på salongen. Sidospår!

Anna-Lena är en kvinna helt i min smak. Rak, ärlig, härlig, ser saker för vad dom är från den ljusa sidan och är inte så knusslig. Jag höll en tumme i fickan hela vägen hemifrån till salongen, att hon skulle gå med på min idé.

Är ni nyfikna än?

Självklart är det ICONs färger jag använder mig av, jag är så imponerad över hur dom pigmenterad färgerna och hur lätta dom är att jobba med.

Jag vet att det är mycket tekniskt för er som inte är frisörer, men spola till slutet då för det är maaaagiskt!

Eller kolla här:

Jag tar tacksamt emot era åsikter och tankar!

Puss och kram

dsc01567

Leave a Reply