← Tillbaka till allt om hår

MALIBU C | den största rensningen · 2017/09/06

Först och främst TACK! Tack för den enorma mängd kärlek ni överöste mig med i senaste i lägget. Jag satt beredd med kudde och näsdukar för jag trodde verkligen jag gått lite för hårt på. Ni bevisar om och om igen att NI är dom absolut bästa människorna. Har fått ta emot kommentarer och mail och meddelanden med sån kärlek och historier som får hjärtat att krampa. (Både glada och sorgliga historier). TACK mina fina vänner!

 

men! Jag MÅSTE få visa er min vän Madelenes rensning med Crystal Gel. Det är heeeeeeeeelt galet!

Jag har tjatat på henne länge att jag vill göra en rensning och äntligen fick vi ihop tiden. Dom har egen brunn och inget vattenfilter och hennes hår har verkligen tagit skada. Tidigare var hon blond men blev grönhårig så jag tyckte hon skulle bli mörk. Det blev hon men håret har alltid KÄNTS konstigt och strävt, samt att färgen bara åker ur.

Okej så… Här kommer det!

Såhär ser håret ut Före slash efter. Men nu kommer vi till det som fick mig att hoppa jämfota!

IMG_0571

Whaaaaaaaaat!

För skojs skull så drar jag alltid ur gelen i håret samtidigt som jag tar av plasthättan för att se vilken nyans det blir. Det har blivit allt från gult till brun men oftast väldigt svagt och mer en aning än en FÄRG om ni förstår vad jag menar. Detta var det absolut GRÖNASTE jag fått. När jag sen sköljde håret var vattnet helt grönt. Jag var i chock! SÅ illa trodde jag inte det var.

Jag har en fråga… Borde jag göra en video (tutorial) på Crystal Gel och hur JAG gör den?

När vi rensat bort allt så började vi om från nytt. Jag ville göra en colormelt med tre olika färger. Recept? Okejdå.

Botten är ICON 4.0 med 3%. Sen tog jag milk_shake smoothies i färgen 6. Cocoa. En varm chokladig ton. Med vanlig activator. Sen mötte jag upp det mesta av längderna med 8. Exotic… tror jag den hette. Också med vanlig activator. Och jag blev sååå kär i hennes hår. När man jobbar med colormelt-tenkiken så är det suuuuuuperviktigt att jobba ihop övergångarna annars kan man få ljusa (eller mörka beroende på utgångsläget) band mellan varje färg. Inte fint! 

Det som inte syan på bild är skillnaden i kvalité. Alltså så mjukt och glansigt och härligt att känna på. STOR skillnad från när vi började tre timmar tidigare.

Så fina färger. Skiftningarna blev precis så som jag ville ha dom och hon blev bara SÅÅÅ SÅ SÅ SÅ fin i dessa färger.

IMG_0592

På den här bilden har vinden delat på håret men någonstans är detta nog min favoritbild. Man får se den djupa, mörka, mustiga bottenfärgen och längderna som lägger sig som fina vågor över den. Som ett hav med vita gäss. Kärlek! 

Men kan ni fatta hur mycket grönt som fanns i hennes hår innan!!! Fortfarande chockad här.

3 Responses to “MALIBU C | den största rensningen”

 1. Fatima

  Vet att du talar väldigt gott om ghd-tänger. :)
  Undrar om du testat loreals steampod ?
  Har blonderat rätt poröst och grovt hår och hairtalk.
  Min steampod har funkat väldigt bra, har gillat den mer än ghd classic styler som jag haft för länge sen. Tycker håret har blivit slätare, mjukare och mer hållbart av steampoden än av ghd.n. Men nu börjar jag märka att steampoden börjar ge upp och funderar på vad jag ska köpa här näst. Vill ha det absolut bästa. Kan du berätta lite mer om ghd platinum eller någon annan du rekommenderar?

  Svara
 2. Fatima

  En liten följdfråga. :)
  Nån koll på cloud 9 som har varit tillverkare av ghd.s tänger?

  Svara

Leave a Reply