← Tillbaka till allt om hår

Malibu C DDL · 2017/05/16

Jag har som jag nämnde i förra inlägget börjat jobba lite med nya grejer. Jag har haft mina ögon på dom men som med allt så måste jag först se lite resultat i längden innan jag hoppar på tåget. Jag har också några av mina “inspiratörer”, som jag listade i en video för ett tag sen, som riktlinjer också.

Iallafall, det är produkter från Malibu C som funnits ett tag, och som gärna blandas ihop med Olaplex eftersom dom har samma leverantör. Men det är inte SAMMA producent.

Hur som helst så har jag börjat testa DDL mest och ni ska bara få kika på ett helt fantastiskt resultat idag. Den lyfter bort enkomponentsfärger (elumen, färgbomb etc) och oxiderande färger VÄLDIGT bra! Den rensar ju även bland det egna men det blir inte alls den blekta kanten som det blir med avfärgning (blekning). Helt fantastiskt och mycket bättre än vad jag trodde innan!

IMG_0940 IMG_0941

Ni som är trogna vet att detta är min lillasyster. Hennes hår har nått en maxpunkt där det inte finns så mycket att göra längre och hon vet inte heller själv vad hon vill. Så jag vill ju börja rensa bort allt och börja om på nytt. MEN hon har inte längre den kvalitén hon hade förr.. Så att avfärga är inte ett alternativ. Ni minns väl också att det blev grönt då….

Detta var bara en omgång, sen färgade vi ändå in håret för det var bara ett test. Håret är supermättat och ville knappt ta emot färgen denna gång heller, men något bättre faktiskt. Hur som helst så bestämde vi att vi ska lägga en dag på detta nästa gång och köra på gång efter gång efter gång tills så mycket som möjligt är borta.

Det är heeeelt fantastiskt vad mycket som hände på en påse.
Vill ni veta mer om dessa produkter och hur man kan använda dom?

Kommentera och nämn gärna om du är frisör eller “kund”, så vet jag hur jag ska rikta inlägget!

Leave a Reply