← Tillbaka till allt om hår

MALIBU C | CPR · 2017/11/09

Tack för en fantastiskt roligt live igår, sååå roligt. Imorgon kan ni som inte kunde kolla på livestreamen, se den i repris på min kanal.

Idag vill jag visa er vad man kan åstadkomma med CPR från Malibu C. CPR tar bort “konstgjorda” pigment som oxiderat. Dvs inte färgbomber, men hemmafär och frisörfärg tex.

Den görs på samma sätt som man gör en Crystal Gel på. Dvs schamponera med un-do-goo och sen lägger du i CPR, på med plasthätta och i värme. Jag lät henne sitta 45 minuter. Ser i vad fint färgen släppt och hur mycket jämnare det blivit. Detta görs HELT utan att skada håret och påverkar inte kvalitén alls. Detta steget har jag gjort vid de senaste avfrågningar, som ett första steg. Jag tycker att det är viktigt att göra så mycket man bara kan för att bevara kvalitén och därmed innan man går på med blekningspreparat, då är CPR guld värd! I detta fallet så blev både hon och jag så himla nöjda med färgen så kan hända vi inte behöver avfärga mer, eller så gör vi bara en till CPR i framtiden. Målet är att sluta färga håret och då är det bäst att inte gå på med blekning för då måste hon fortsätta att färga in håret då det hela tiden kommer komma fram orange.

IMG_1916

Jag klippte och lade på en utjämnande toning, bilderna är inte riktigt rätt. Men det jag vill visa är att CPR gör sån skillnad, inte en enda droppe blekning är använd här!

Leave a Reply