← Tillbaka till allt om hår

MAKEOVER | Födelsedagsbarnet får långt hår · 2017/11/01

Förra veckan hade jag denna underbara böna hos mig. Hennes energi spred sig i hela salongen och vi har pratat mycket om henne efter hon gick. En helt magisk människa som verkligen sprider glädje.

Hon har testat löshår förr men inte varit nöjd, nu hade hon dock bestämt sig för att testa en gång till, ordentligt. Alltså det bästa håret. Nu ska ni få se hur hon såg ut innan!

Hon har otroligt tjockt hår i sig själv och toppar som gärna håller ihop klumpvis och gör att det ser hackigt ut. Man får effilera rätt mycket sista fem centimetrarna för att få ihop det helt enkelt. (Visste ni att jag i stort sett ALDRIG tunnar ut längre upp än 10 cm..?)

Hon kände sig mörk och därför hade jag beställt löshår från Great Lengths i tre olika färger. EN mörk som matchar hennes egna, två ljusa.

IMG_1876 IMG_1878

Hon var sååååå nervös innan vi satte gång att det inte skulle bli bra. IMG_1875

Jag tycker det blev lika magiskt som hennes personlighet. Färgerna är helt rätt, dom komplementerar allt som hon är och gör sig så himla fint tillsammans med den fina blusen dessutom. Det var hennes födelsedag just denna dag och jag är helt ärligt väldigt hedrad över att få vara en såpass stor (nåväl, LÅNG) del av hennes dag.

Lockarna är gjorda med ghd platinum för längst, möjliga hållbarhet men skulle också kunna göras med den stora locktången med klämma.IMG_1889

Passa på att säga grattis i kommentarsfältet, och bor ni i Göteborg kan ni hitta henne i Nilsons shoes-butiken i Nordstan! (Ja, jag har varit där och handlat, hur motstår man sko-shopping??)

Leave a Reply