← Tillbaka till allt om hår

MAKEOVER | Emily och Gudrun · 2017/10/15

Jag hade väldens bästa fredag den 13e. Hade ni? Jag vet inte alls vad som hände men hela dagen var verkligen perfekt från början till slut.

Just denna dag så kom denna underbar duo till mig också Mamma och dotter. Emily har ni sett massor av gånger innan, sist i min video med icons nyaste färger. Ni ska alldeles strax få se hur fint hennes färg hållt! Men hon hade även med sig sin underbara mamma Gudrun. Vilken kvinna!

Såhär såg tjejerna ut innan. Emily behöver inte ens skämmas för sin utväxt. Allt var fortfarande fint! Gudrun har sparat och sparat till mig så att jag skulle ha lite att jobba med, men har alltid haft kort hår innan så det har inte hunnit bli så långt än.

Emily och jag bestämde att bara botten skulle färgas för vi gillade verkligen färgen som var i längderna. Fråga mig inte vad jag blandade för jag vet knappt själv. Jag trodde inte över huvud taget att jag skulle sätta färgen, så jag tänkte att det åtminstone får bli lite mörkare. Men när vi fönat klart så var det EXAKT samma färg.

Jag fattar ingenting. Eller så jobbar min hjärna utan att jag är med. Så himla fint blev det! Jag tror jag hade 6.666 plus 5.7 plus 7.766 och nåt mer… 6% väte också.

IMG_1859

Så otroligt fina människor. inifrån och ut.

Gudrun fick 5.7 i botten och 7.766 i längderna. Allt med 6% för att täcka grått och sudda andra ojämnheter och ge en skarp röd. Hon blev SÅ fin. Sen möblerade jag om klippningen helt. Lutningen var fel när hon kom, det lutade bakåt och ni som träffat mig vet… Jag säger som det är. Jag sa “hockey-frillan måste bort” och så lutade vi frisyren lite framåt istället. Det fattas liiiite hår framtill men snart är det nere och då kommer frisyren vara hel.

Hon kände knappt igen sig själv och var så himla SNYGG i sitt nya hår. Otroligt roligt när en ny kund kommer in med fullt förtroende från start och säger “gör vad du vill” och undrar inte ens vilken färg jag ska använda sen. Älskar sånt!

OCH Emily ställde upp som modell för dessa lockar. Vi har filmat en tutorial på hur man lockar med lilla locktången, så håll utkik!

IMG_1857

IMG_1856

Kategoriserat under: Före/efter, Hår · Taggat med: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

One Response to “MAKEOVER | Emily och Gudrun”

  1. Evelinn

    Så himla fina färger!

    Svara

Leave a Reply