← Tillbaka till allt om hår

MAKEOVER | callin · 2017/11/30

Callin heter egentligen Caroline och är Mollys största idol. Det var dags för mig att ta tag i hennes hår. Det har varit otroligt smidigt de senaste året för hon har haft en balayage som behövt väldigt lite underhåll, vilket passar oss båda då vi är busy.

Men det var lite dags för nåt nytt. Hon har kommit in för att testa lite nyanseringar emellanåt dock, och det är därför håret är gult i mitten. Hennes hår släpper pigment och kvar blir ett hår som är lite lätt lyft tack vare väteperoxiden.

Inte coolt.

Jag gjorde massor av tunna folieslingor i heeeela håret ut till det som redan var blont. Sen colormeltade jag med 7.2 i botten, 8.2 på det parti som ni ser är ganska gult, eftersom det fanns kvar lite av det guldiga, annars hade jag kört på nästa färg hela vägen till bottenfärgen. Men 10.2 i topparna då. Det blev en väldigt askig blond, inte superblond, men hennes hår släpper pigment snabbare än du kan blinka så jag tar hellre lite mörkare.

Det är ingen herrejösses förvandling men det blev en helt annan ton. Det var väldigt annorlunda i verkligheten och jag tyckte det var så himla fin nyans. Men dagslyset var borta för länge sen…

IMG_0891

Men lite skillnad ser ni allt! Ska försöka fota henne i dagsljus en gång.

Kategoriserat under: Före/efter, Hår · Taggat med: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Leave a Reply