← Tillbaka till allt om hår

MADRID dag 1 – Fashion Ave levererar världsklass · 2017/03/15

Ovan ser ni vloggen från Madrid.

Nu ska ni äntligen få veta vad vi hade för oss i Spanien!

Det började med flygplan från Landvetter till Bryssel och sen till Madrid. Letade som en tok men fanns inga direktflyg! När vi landade var det taxi direkt till första hotellet, sminka sig och sen middag. VÄRLDENS bästa middag måste jag säga. Det var så otroligt fint i källaren, maten var heeeeeeeeeeeeeeeeeelt fantastisk och sällskapet var så himla bra! Det var tapas och när vi fått in sju tapas-rätter började folk klappa sig på magen och tycka att det var lagom, kanske efterrätt. Då byter personalen bort våra använda tallrikar mot nya och förklarar att varmrätterna kommer nu! WHAT! utbrast alla i kör och försökte göra plats för resten. Jag och Linni hamnade mellan två underbara saliner, en från Gävle och en från Lund. Vi kom så himla bra överens och jag bär verkligen med dom i mitt hjärta. Vi fick obegränsat med Cava, vin, öl, snaps.. Ja allt vad ni kan komma på! Det var en jättegod inhemsk likör som vi slukade snabbt! Ska ge mig på att göra nåt liknande själv. Det var plommon, kanel och russin i flaskan och sen alkoholen då. Sååå god!

Hur som helst, när vi lyckats trycka i oss varmrätten (magisk) och efterrätten (magisk) så var många sugna på nattklubb. Vi fick med oss 11 av 27 till ett ställe som heter Joy. Vi kom in gratis och före i kön tack vare ett generöst bidrag från Fashion Ave (som ju står för hela kvällen!!) och hamnade innanför röda band i någon slags vip-soffa. Det var sååå bra ställe! Helt plötsligt blev det show på scenen, något slags rånar-burlesque-drama och sen fortsatte festen. Så coolt! Varför gör man inte så i Sverige? Vi dansade hela natten och jag måste tillägga (ni som är under 18 ska ju inte ens läsa detta inlägg..) att jag drack den GODASTE mojiton någonsin. Linni håller med. Den var så otroligt god! Den fick avsluta kvällen och runt fem landade vi i säng. OM jag var sliten? Ja. Men en sån kväll var flera år sedan..Så värt!

Fashion Ave som är agenturen som levererar I.C.O.N. till oss hade ordnat detta för oss och jag kan inte ens beskriva vad det betyder som kund. Jag älskar företaget som min egna familj och hoppas på ett långt och evigt samarbete. 

 

Dag 2 kommer senare!

Kategoriserat under: Hår, Övrigt om hår, Vloggar · Taggat med: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Leave a Reply