← Tillbaka till allt om hår

MADRID dag 3 – show · 2017/03/20

 

Dag 3 bjöd på byte av hotell, och sen show! Vi var 2200 frisörer som ska samlas under ett och samma tak. Kämpigt! Förstå mig rätt, men är det något jag har svårt för så är det frisörer…. Make sense? Haha. Vi kan prata om det en annan gång.

Hur som helst, allt gick bra, under omständigheterna. Jag och Linni bytte snabbt om och sminkade oss för att sen åka till det ställe där showen skulle vara. Alla var svartklädda och allt var superfint! Så mycket välklädda människor (vi i sverige klär VERKLIGEN inte upp oss jämfört med andra länder) och givetvis massa spännande hårfärger. Men choklad och blonda toner dominerar helt klart bland frisörerna. 

Det fanns stationer med dricka, vi började med att skåla i cava eller champagne, kan inte riktigt känna skillnaden på dom. Sen var det in i den stora salen som ni ser på videon, HUR SJUKT? Så otroligt mycket människor och alla älskar I.C.O.N. Jag var helt klart med vänner!

IMG_0240

Som ni också kan se på videon så var kvällen full av inspiration. Älvorna var mina favoriter för alla hade så otroligt fina pastelliga hårfärger. Det är alltid så intressant med modevisningar för det är så EXTREMT allting, men ändå så blir jag kär i det. Jag hoppas och tror att pastellfärgerna hintar lite om att det kommer sådana i färgkartan.. Eller nåt liknande! wowowowowowwo! Ni får se videon jag tog inga bilder på skönheterna.

Sen fick vi höra lite om företaget, hur det startade, vad Chiara (girlcrush) brinner för och tänker om allt och mycket mer. Sen var det tapas igen men vi var sååååå hungriga så dom stackars servitriserna blev överrumplade så fort dom steg ut bland oss. Det var svårt att få tag i mat men klockan var 22 och vi hade inte ätit mer än frukost den dagen. Tänk er scenen i Lillefot (landet för längesedan) när Lillefot och hans vänner äntligen hittat några gröna träd och så kommer det mycket större dinosaurier och käkar upp allt. Så hetsigt var det!

Sen valde några att festa men vi var redo för sängen och åkte tillbaka till hotellet runt 23 och somnade ganska snabbt. Vi visste att schemat dagen efter var tajt så vi förberedde också all packning så vi bara kunde stiga upp och äta.

 

Snart kommer sista och fjärde dagen… 

 

Kategoriserat under: Hår, Övrigt om hår, Vloggar · Taggat med: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Leave a Reply