← Tillbaka till allt om hår

MADRID dag 2 – Shopping · 2017/03/17

 

Klockan ringde 9.45 för frukosten skulle vara slut 10.30. Vi släpade oss upp och ner med hissen för att få i oss frukost. Jag måste ha en superkropp för jag mådde relativt bra. Det saknades sömn (ni som är snabba vet att vi sovit 4 timmar) men det kändes inte så farligt. Frukosten var så fin och det fanns oändligt med saker att välja på. Frukten är ju alltid godast utomlands tycker jag!

Sen var det så kallad trendspaning hela dagen så jag och Linni valde att gå själva hela dagen för att shoppa. Jag hittade så mycket fint! Jag ångrar en hel del saker jag inte köpte, men det jag köpte är jag så nöjd med! Det är speciellt en väska som jag inte kan glömma… Men jag har köpt en annan som väger upp lite! Vi letade oss också till Primark som var så stort att jag fick huvudvärk när jag såg det. Fem eller sex våningar och varje plan var väl lika stort som Nordstan. Sjukt! Vi hasade oss igenom varuhuset men orkade inte med allt. Fötterna värkte och hungern satte in. När vi shoppat klart så bestämde vi oss för att leta upp en restaurang och beställde in palla. Supergod! Efter maten så kom servitören in med en flaska cava och en skål godis, on the house! Återigen, varför händer inte sånt i Sverige? Vi dricksade ju skiten ur honom innan vi gick. En sån gest betyder mycket! Sekunden innan han kom in med flaskan hade vi dock pratat om att vi INTE ska dricka mer alkohol för nu satt den där spriten i halsen… Men det var bara att dricka ett glas och se superglad ut! Men så gulligt gjort verkligen.

Skärmavbild 2017-03-14 kl. 09.38.57

Sen tog vi oss till hotellet och tänkte köpa oliver och liknande för att bara dega på hotellrummet men skåningarna vi klickade så bra med kvällen innan knackade på och frågade om vi ville hänga på ut och äta. Det ville vi! Vi tog oss till en supermysig restaurang och fick bästa servicen. En vänlig restaurang där personalen var väldigt kärvänliga och välkomnande mot alla gäster. Så himla bra service på alla restauranger, dom har fattat grejen!

Vi delade på en tapastallrik och jag drack min första sangria. Så gott! (Jag vet att vi sa att vi inte skulle dricka mer men det var ju redan för sent!)

Sen gick vi och la oss!

Det som snurrar i huvudet vid den här tiden är ju hur FINT det är i Madrid. Varför har ingen åkt dit? (alltså ingen jag känner) Det är ju världens bästa stad. Jag vill redan åka tillbaka!

 

Håll utkik efter del 3.

 

Leave a Reply