← Tillbaka till Tips & inspiration

Lite smink… · 2015/12/26

Hej alla! Jag ska bara snabbt tipsa er om dessa skönheter. Perfekt till nyårskvällen! Jag köpte dom innan jul på Lindex.

Paletten är så fin! Det är nummer 65 från IsaDora och heter “Golden Eyes”. Tre jätteskimriga, en lite mattare och en supermatt svart. Älskar tonerna i skuggorna som går i champagne, guld, plommon och så den svarta då som är pisken över i.

Jag köpte även en eye-liner penna som heter Master precise, från Maybelline. Superspetsig, vilket jag älskar. Köpte även en glittrig liquid eyeliner från Lindex egna sminkserie. Ni kan se färgen nedan på bild.

Köpte den sista pennan från Real Techniques som jag ännu inte provat. Är en fluffig liten borste som är bra att skugga med. Är det något jag lärt mig med smink, så är det att borstarna och en primer är viktigast. Sen kan du jobba med vad som helst och hur som helst. Men se till att ha bra borstar!

Min favoritmascara all time heter Build-up mascara Extra volume och kommer från IsaDora. Älskar den! Har gjort i många många år och hoppas verkligen att den inte ska utgå. Då dör jag. Man får långa fina fransar och dom blir alldeles lagom tjocka. Inga klumpar, inga spindelben.

Två lack åkte också med. Ett matt lila och ett glittrigt också från IsaDora. Älskar färgerna och ska nog se om jag kan få tid att kombinera dom… Men småbarn + flera lager nagellack. Har inte hört en sån historia som slutar lyckligt nån gång!

Vill ni se den färdiga looken på nyår? Glöm inte kommentera!

 

Hoppas julen har varit lugn och skön för er.

Kram!

DSC00051

One Response to “Lite smink…”

  1. Martina

    Jag vill se den färdiga looken på nyår!

    Svara

Leave a Reply